Skocz do zawartości

[ • Opiekun Serwera 1 vs 1 • ] ▶ Matcik

Matcik

Rekomendowane odpowiedzi

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━  ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ 

↓ ∙ Podanie ∙ ↓

Imię  Mateusz 
 Wiek  Ukończone w pełni 15 lat 
 Opisz swoją osobę → Witam, nazywam się Mateusz. Mam 15 lat, jak widzicie u góry. Ze względu, że 1 vs 1 traci swoich graczy, ponieważ nic się nie dzieje, bo nie ma już opiekuna, to chciałbym dać coś od siebie nawet, nie mając 16 lat. Interesuje się jazdą na rowerze i komputerami. Chodzę do Technikum na Informatyka. Mam dobre relacje z graczami 1 vs 1, i też chcieliby pewnie jakieś konkursy, to też by powiększyło community. Jeszcze na koniec chciałbym poinformować, że ostatnie moje zachowanie przeszło ( prywatne sprawy ), brak czasu tak samo i aktywność będzie wracała, humor wrócił. Życzę miłego dnia i pozdrawiam! :) 
 Co cię skłoniło do napisania podania?  Głównie to, że nie ma opiekuna, lecz też to, że 1 vs 1 aktualnie ma ,,odchód" graczy, bo ich nie przyciąga zbytnio, chciałbym i gwarantuje to zmienić i ulepszać ten serwer! Mam wiele pomysłów, ale jeśli będę mógł prowadził dużo konkursów/eventów. Chce zastąpić mojego drogiego kolege Xardesa. 
 Ile czasu poświęcasz na forum i serwer dziennie?  Myślę, że przy obecnej sytuacji 5 godzin dziennie. 
 Czy miałeś styczność z FTP serwera?  Tak, miałem. Obsługowałem nawet większe hosty typu: Serwer Dedykowany oraz serwerem MC/CS:GO 
 Kontakt  Mam ich wiele, Facebook, Teamspeak itd. 

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━  ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

• Lubię to! 1

+ chęci

+ aktywność

- zachowanie

Ja osobiście jestem na NIE,ponieważ byłeś już adminem na wielu serwerach i nie popisałeś sie zachowaniem wręcz przeciwnie kazdy miał cie dosyć jako admina a co dopiero opiekuna. No i niestety nie masz ukończonych 16 lat a opiekun jak dla mnie powinien miec 18 lat minimum aby ogarniać temat także niestety.

• Haha! 1
  • Smutno mi! 1

Niestety  Jestem na nie Dlaczego:

- twoje zachowanie jest tragiczne popraw je i wtedy zloz podanie

+ chęci

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...