Matcik Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 ◢━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ◆ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━◣ ↓ ∙ Podanie ∙ ↓ ✦ Imię → Mateusz ✦✦ Wiek → Ukończone w pełni 15 lat ✦✦ Opisz swoją osobę → Witam, nazywam się Mateusz. Mam 15 lat, jak widzicie u góry. Ze względu, że 1 vs 1 traci swoich graczy, ponieważ nic się nie dzieje, bo nie ma już opiekuna, to chciałbym dać coś od siebie nawet, nie mając 16 lat. Interesuje się jazdą na rowerze i komputerami. Chodzę do Technikum na Informatyka. Mam dobre relacje z graczami 1 vs 1, i też chcieliby pewnie jakieś konkursy, to też by powiększyło community. Jeszcze na koniec chciałbym poinformować, że ostatnie moje zachowanie przeszło ( prywatne sprawy ), brak czasu tak samo i aktywność będzie wracała, humor wrócił. Życzę miłego dnia i pozdrawiam! :) ✦✦ Co cię skłoniło do napisania podania? → Głównie to, że nie ma opiekuna, lecz też to, że 1 vs 1 aktualnie ma ,,odchód" graczy, bo ich nie przyciąga zbytnio, chciałbym i gwarantuje to zmienić i ulepszać ten serwer! Mam wiele pomysłów, ale jeśli będę mógł prowadził dużo konkursów/eventów. Chce zastąpić mojego drogiego kolege Xardesa. ✦✦ Ile czasu poświęcasz na forum i serwer dziennie? → Myślę, że przy obecnej sytuacji 5 godzin dziennie. ✦✦ Czy miałeś styczność z FTP serwera? → Tak, miałem. Obsługowałem nawet większe hosty typu: Serwer Dedykowany oraz serwerem MC/CS:GO ✦✦ Kontakt → Mam ich wiele, Facebook, Teamspeak itd. ✦ ◥━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ◆ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━◤ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucyna216 Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 + chęci + aktywność - wiek - zachowanie Ja osobiście jestem na NIE,ponieważ byłeś już adminem na wielu serwerach i nie popisałeś sie zachowaniem wręcz przeciwnie kazdy miał cie dosyć jako admina a co dopiero opiekuna. No i niestety nie masz ukończonych 16 lat a opiekun jak dla mnie powinien miec 18 lat minimum aby ogarniać temat także niestety. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Niestety Jestem na nie Dlaczego: - twoje zachowanie jest tragiczne popraw je i wtedy zloz podanie -wiek + chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi