whr Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 (edytowane) Nick z serwera: whr Cs-Zone.pl Imię:Piotr Wiek: 15 Steam ID: STEAM_1:1:522822690 Czas spędzony na serwerze (GT) :https://www.gametracker.com/player/whr Cs-Zone.pl/145.239.26.142:28015/ (gram dopiero 2 dzień) Doświadczenie: Rangi od [Admina] po [Właściciela] na wielorakich serwerach Znajomość komend admina : 6 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Dlaczego ja? Dobre pytanie, postaram się odpowiedzieć na nie jak najlepiej. Zacznę w ten sposób a więc jak wyżej wspomniałem mam na imię Piotr, chodzę do technikum interesuję się informatyką lubię także sport taki jak np: siatka, piłka nożna. Mam 15 lat aczkolwiek od 3 lat byłem administratorem na różnych sieciach, doświadczenie to jedno, według mnie liczy się także umiejętność nawiązywania kontaktów z graczami, by w nie których sytuacjach się z nimi dogadać. Również posiadam mutacje. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 3-5 godzin Posiadasz sprawny mikrofon?: [ TAK / NIE ] TAK Akceptacja regulaminu admina/serwera: AKCEPTUJE Kontakt: https://steamcommunity.com/profiles/76561199005911109/ lub e-mail [email protected] Konto Prime?: [ TAK / NIE ] TAK Składka?: [TAK/NIE] TAK Edytowane 4 Listopada 2020 przez Bo✞ydar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smurf Chad Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 +/- wiek +/- gt +sprawny mikrofon +/podanie +składka -aktywność na forum [do nadrobienia] Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iP3rktuś Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 - Wiek - Spędzony czas (Kilka godzin tylko) i Staż na serwerze (tylko dwa dni) - Aktywność na forum (Nowe konto) + Składka + Podanie + Doświadczenie Jestem na NIE. Ogólnie byłbym na tak, gdybyś miał większy staż na serwerze oraz poprawił aktywność na forum. Nie zdążyłem Cię dostatecznie poznać, więc nie mogę udzielić opinii o tobie. Jak dla mnie, gdybyś po tygodniu poprawił te "rzeczy" to byłbym skłonny dać TAK (O ile twoje zachowanie na serwerze byłoby dobre, obecnie jesteś nowy i na razie w tej kwestii nic powiedzieć nie mogę). Ale decyzja zależy nie ode mnie. Powodzenia :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 +składka +chęci +gt +sm [do sprawdzenia] +/-wiek -aktywność na forum [do nadrobienia ] Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 oczywiście że jestem na Tak +aktywność +sm +składka +fajnie wprowadza nowe osoby na serwer -wiek pomimo 15 lat dałbym mu na spokojnie 17 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCixn Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 + Chęci +Kultura +Składka +Podanie -wiek -Aktywność na forum Jestem na tak ponieważ jest ogarnięty uśmiechnięty oraz komunikatywny :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi