miksa123 Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Nick z serwera: Bartekk cs-zone.pl Imię: Bartek Wiek:16 Steam ID:STEAM_1:0:540852775 Czas spędzony na serwerze (GT): https://www.gametracker.com/player/Bartekk cs-zone.pl/91.224.117.23:27120/ jest to moje konto ktore gralem do dzisiaj a dzis kupilem nowe konto na ktorym rowniez jest przegrane juz na serwerze waszym okolo 3 godzin wiem ze to nie jest wystarczająca liczba godzin ale mysle ze doswiadczeniem oraz wiedzą nadrobie te godziny :D Doświadczenie: Bylem adminem okolo 2 lat na serwerze cs4frags.pl jest to serwer only awp lecz po dluzszej przerwie stracilem admina bo nie gralem w cs ale mysle ze jezeli dacie mi szanse byc adminem na waszym serwerze nie pozalujecie. Znajomość komend admina : 8 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Chcialbym zostac adminem na waszym serwerze z racji takiej ze znam dobrze komendy source jestem mily do graczy oraz umiem dobrze rozpoznac osobe ktora uzywa cheaty Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: Bardzo dlugo mysle ze minimium to jakies 3-4 godziny Posiadasz sprawny mikrofon?: [ TAK / NIE ] TAK Akceptacja regulaminu admina/serwera: TAK Kontakt: Poprzez stema/facebooka Konto Prime?: [ TAK / NIE ] TAK Składka?: [TAK/NIE] TAK 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aplaus Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 +wiek +składka +podanie +chęci +składka -gt Jestem na Tak 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Przyjmuję na 7 dniowy okres próbny, zgłoś się do mnie na pv. Witam na pokładzie! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi