Skocz do zawartości

[Przyjęte] Podanie na admina

miksa123

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z serwera: Bartekk cs-zone.pl
Imię: Bartek
Steam ID:STEAM_1:0:540852775
Czas spędzony na serwerze (GT): https://www.gametracker.com/player/Bartekk cs-zone.pl/91.224.117.23:27120/ jest to moje konto ktore gralem do dzisiaj a dzis kupilem nowe konto na ktorym rowniez jest przegrane juz na serwerze waszym okolo 3 godzin wiem ze to nie jest wystarczająca liczba godzin ale mysle ze doswiadczeniem oraz wiedzą nadrobie te godziny :D
Doświadczenie: Bylem adminem okolo 2 lat na serwerze cs4frags.pl jest to serwer only awp lecz po dluzszej przerwie stracilem admina bo nie gralem w cs ale mysle ze jezeli dacie mi szanse byc adminem na waszym serwerze nie pozalujecie.
Znajomość komend admina : 8
Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Chcialbym zostac adminem na waszym serwerze z racji takiej ze znam dobrze komendy source jestem mily do graczy oraz umiem dobrze rozpoznac osobe ktora uzywa cheaty
Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: Bardzo dlugo mysle ze minimium to jakies 3-4 godziny
Posiadasz sprawny mikrofon?: [ TAK / NIE ] TAK
Akceptacja regulaminu admina/serwera: TAK
Kontakt: Poprzez stema/facebooka
Konto Prime?: [ TAK / NIE ] TAK

Składka?: [TAK/NIE] TAK

• Lubię to! 2

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Przyjmuję na 7 dniowy okres próbny, zgłoś się do mnie na pv.

Witam na pokładzie!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...