Skocz do zawartości

[Zbanowany] Odwołanie

FRUDZICA

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: FRUDZICA cs-zone.pl 

Nick admina banującego: Mikinov

Data/mapa: 11-07-20 16:30 [PL] Cs-Zone.pl [ARENA 1VS1] [TR128] [Skins/Knif...

LINK do bana: https://www.cs-zone.pl/bany/index.php?p=banlist SteamID:

STEAM_1:1:570399453 

Serwer na którym zostałeś zbanowany: [PL] Cs-Zone.pl [ARENA 1VS1] [TR128] [Skins/Knife/Gloves]

Długość bana : Permanentny

Opis sytuacji: Grałem na Arena 1VS1 i wielu graczy oskarżało mnie o wh ale ja byłem czysty po prostu miałem słuchawki i dobrze słyszałem przeciwników i spodziewałem się gdzie wychyli przeciwnik i od razu zostałem zwyzywany że cheater że mam wh itd.

3.43- wyjście wcelowanym w przeciwnika bez zbędnego face-peeka, ale dobra może raz się zdarzyło wyjść na pewniaka i akurat złapać tam rywala

4.34- nagła zmiana stylu gry na wycofany, peek i bardzo szybkie wcelowanie się w Nefciaka. Nowa decyzja (dla mnie dziwne, że po wcelowywaniu się nagle chcesz kosy, może tylko dla mnie)

4.55- idealne wcelowanie się mimo nie zauważenia gracza. Może jestem ślepy i mimo przybliżenia twarzy na 10 cm od monitora dalej nie widzę chociażby jednego piksela wystającego zza ściany.

5.02- nagła decyzja o peek środkiem i szybko oddany strzał w osobę, która dopiero co wychyla z tej strony

5.15- dziwne wychylenie, niby peek ale nie pociągnięty do końca. Może obawiasz się żeby przeciwnik nie widział lufy? Później ciągle mniej więcej jesteś wcelowany w Nefciaka za dwoma teksturami oczekują na cud

5.40- zrushowałeś znowu zmieniając styl gry na agresywniejszy niż poprzednio, bo wiesz, że przeciwnik jest po twojej lewej stronie. Trafiasz noscope w ładnym stylu

5.56- wcelowanie się prosto w głowę przez 2 ściany, gdy poprzednio nie trafiłeś pozornie (jak na twoje umiejętności na demku) łatwy strzał z deagla

6.10- kolejna zmiana stylu gry, nieudana próba noscope idealnie wychylając zza okienka na przeciwnika

6.17- znowu "fartowny"  noscope trafiony podczas ruchu i podwójnego skoku

6.22- podejście "na pewniaka" do przeciwnika przed 15 sekundą i ban z mojej strony

Głównym powodem podejrzeń były:

• bardzo zmienny tryb gry z agresywnego na spokojniejszy i odwrotnie
  • bardzo szybkie czasy reakcji, które zadziwiają 
  • wielokrotne peekowanie z wiedzą o pozycji przeciwnika 

mikinov sygnatura.png

po przeanalizowaniu demka stwierdzam że za duzo wiedziałeś o przeciwniku tak jak @ Mikinov za dużo było tych face-peeków

ban zostaje

• Lubię to! 1
  • Kocham to! 1

sygnaturaez.png.c8689f7bce6ae9bc50b47d1d343915e5.png

R1odjY1.png

Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl

• Lubię to! 2

sygnaturaez.png.c8689f7bce6ae9bc50b47d1d343915e5.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...