Matcik Napisano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2020 (edytowane) » Informacje: • Nick › Matcik » Propozycja: • Czego się tyczy się ta propozycja? › Zmiany ilości rund w całej grze ,Żeby ich było więcej jak na jednej arence jest 6 a na drugiej 10 i za mało po 30 rund na każdą arene, gracze będą wychodzić bo im się nie będzie chciało czekać co chwile w TZW. ŁADOWANIU GRY Edytowane 23 Sierpnia 2020 przez Vegi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RdN Napisano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2020 Nie wiem co masz na myśli, opisz mi to lepiej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HromaK Napisano 24 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2020 Chodzi mu chyba o przedłużenie czasu rozgrywki na jednej mapie. Ale @ Matcik , o ile się nie mylę na serwerach 1v1 mapa nie jest zależna od rund tylko od czasu, a czas gry wynosi chyba 12 minut. Moim zdaniem można lekko podnieść ten czas. Jeśli źle cię zrozumiałem @ Matcik to wytłumacz o co Ci chodziło z tym pierwszym postem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matcik Napisano 24 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2020 Dobrze, zrozumiałeś. Ja opisałem propozycję w skrócie. :). Naprawdę podnieście czas jeśli można ;). Dosłownie 10 minut i za przeproszeniem DUP nowa mapa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Napisano 24 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2020 Propozycje na razie odrzucam , ponieważ będą jeszcze zmiany na serwerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Napisano 24 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2020 Propozycja ODRZUCONA "Jeśli nie zgadzasz się z tym postem - zgłoś go, a administrator lub moderator rozpatrzy go ponownie." Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi