UHG GG Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Nick z serwera: UhG GG CS-Zone.pl Imię: Kacper Wiek: 16 Steam ID: STEAM_1:1:542869177 Czas spędzony na serwerze (GT): https://www.gametracker.com/player/UhG%20GG%20CS-Zone.pl/145.239.26.142:28015/ Doświadczenie: Byłem adminem na paru serwerach przez długi okres czasu Znajomość komend admina 5 lub 6/10 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Mam na imie Kacper mam 16 lat chce zostac adminem ponieważ lubię pomagać dla nowych osób i dlatego że jest mało adminów u rzadko kiedy są ostatnio musiałem pisać do regiego ponieważ jakiś grac latał na spin bocie. Myślę ze bedę dobra osoba na to stanowisko. Gram w cs go około 3 lat moja najwyższa ranga to orzełek. Moimi zainteresowania to piłka nozna, siatkówka i granie w rozne gry Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: W tej chwili myślę, że z 4 h dziennie Posiadasz sprawny mikrofon?: [ TAK / NIE ] TAK Akceptacja regulaminu admina/serwera: Tak Kontakt: Steam , discord , ts3 Konto Prime?: [ TAK / NIE ] Tak Składka?: [TAK/NIE] Niestert ale nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 jestem na tak +wiek +checi +gt -składka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whr Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 (edytowane) +/- wiek +/- gt +sprawny mikrofon +/podanie -składka Jestem na TAK Edytowane 10 Listopada 2020 przez whr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrkrul Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 jestem na TAK +wiek +sm -składaka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ +wiek +gt +podanie +doświadczenie +/-sm [do sprawdzenia ] -składka Jestem na TAK. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikinov Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 na plus: sm doświadczenie wiek na minus: składka podanie Jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCixn Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 +wiek +Doświadczenie +gt +sm +Wielkie zaangażowanie +kultura -składka Jestem na tak i cenie w nim tą punktualność ponieważ miał napisać za tydzień i napisał na serwerze ma dobre zachowanie oraz starał się z całych sił poprawić to co przeszkadzało innym :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iP3rktuś Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 + Wiek + Doświadczenie + Aktywność na serwerze + Kultura (Poprawiłeś się z tego co się orientuje) - Składka + / - Podanie Jak pisałem tydzień temu, jak się poprawisz to zmienię swój głos i tak się właśnie stało. Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smurf Chad Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 +/- wiek +/- gt +sprawny mikrofon +/podanie -składka Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi