Skocz do zawartości

[Kosz] [OPIEKUN] cs-zone MIRAGE/CACHE

1D2a3n4i

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór: 

Imię: Daniel
Opisz swoją osobę: Nazywam się Daniel i mam 16 lat. Moim zainteresowaniem jest siatkówka, trenuję ją od 4 lat, w wolnym czasie gram sobie w gry, mile poznaje ludzi, jestem spokojnym i miłym chłopakiem, jestem asertywny, szczery, uczciwy i życzliwy. Posiadam bardzo dużą wyrozumiałość wobec jakichkolwiek osób, lecz nie lubię jeśli się ktoś wobec mnie dwujęzyczy, jest to okropne, w takowej sytuacji tracę swoją cierpliwość. Moją zaletą również jest to, że bardzo dobrze umiem się skoncentrować, strasznie pozytywnie podchodzę do poszczególnych zadań, i nie szybko mnie zdenerwować, naprawdę trzeba mieć do tego talent.
Co cię skłoniło do napisania podania?: Skończyłem grać w CS, ale w takim sensie że MM'y. Zacząłem coraz dłużej spędzać czas na serwerze i czuje, że się nadam. Chętnie chce pomóc.
Ile czasu poświęcasz na forum i serwer dziennie?: Tyle ile będę mógł, oczywiście dniami i nocami siedział nie będę. Będę miał trochę wolnego czasu to z chęcią wpadam na serwer.
Czy miałeś styczność z FTP serwera?: Nie miałem styczności, ale mniej więcej wiem jak to działa.
Kontakt: Discord, FB, Steam, TS.

• Dodaj nową pozycję...