paprykarz Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Twój nick: paprykarz Nick admina banującego: @ whr Data/Mapa: [PL] Cs-Zone.pl [OnlyAWP #2] 12.11.2020 SteamID: STEAM_1:1:436424969 Serwer na którym zostałeś zbanowany : only awp #2 Opis sytuacji: Wszedłem na serwer, koledzy zaczęli rozmowę o innej sieci na której zostali zbanowani. Ktoś spytał czy mnie nie wyrzucili z tamtej sieci i ja napisalem, że nie po czym dostałem perma. Nie wspomniałem nawet nazwy sieci, a dostałem bana za działanie na szkodę serwera. To, że jestem z innej sieci nie oznacza od razu, że chce się reklamować czy wam psuć porządek na serwerze, szanujmy się. Długość bana : perm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 @ whr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whr Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 A więc zacznę tak zostaliśmy potraktowani tak jak zostaliśmy na tamtej sieci powód jest jasny działanie na szkodę serwera. Osoby z tamtej serwerowni są przebiegłe, zrobią wszystko by zniszczyć serwer któremu się powodzi. Jestem przekonany, że coś chcieliście zrobić . @ paprykarz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whr Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Zapomniałem dodać, że jeżeli się mylę to przepraszam za tego bana :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RdN Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 @ JAMIOdbanuj. @ paprykarzMam nadzieję, że jesteś tutaj tylko w celu gry na serwerze... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RdN Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi