Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanie na Admina

Rico

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z serwera: Rico cs-zone.pl
Imię: Bartosz
Steam ID: STEAM_1:1:488247178
Czas spędzony na serwerze (GT): https://www.gametracker.com/player/Rico/145.239.26.142:28015/
Doświadczenie: byłem adminem na innym serwie 2lata temu 
Znajomość komend admina : 4/10
Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Ponieważ  chce pomóc na serwerze. Serwer ma ogromny potencjał i chce żeby się bardziej rozwijał. Kilka  informacji o mnie lubię grać w gry pomagać innym interesuje się jazdą na rowerze i gotowaniem  mam nadzieje że, będę odpowiednią osobą na te stanowisko 
Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: od 1-4h
Posiadasz sprawny mikrofon?: [ TAK / NIE ] Tak posiadam
Akceptacja regulaminu admina/serwera: Tak akceptuje 
Kontakt: Steam Discord Teamspeak  
Konto Prime?: [ TAK / NIE ] Tak 

Składka?: [TAK/NIE] Nie

• Lubię to! 2
  • Haha! 1

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

+wiek

+doświadczenie

+gt

-sm { do nauczenia }

-podanie

-składka

Byłbym tutaj za okresem próbnym.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

+wiek
+prime
+gt
-/+podanie
-składka
-aktywność na forum
To tak Rico lubie cie bardzo XD ale czasami jesteś strasznie toksyczny i zaczynasz troszeczkę wyzwać ale myślę że jak zaczniesz zachowywać sie bardziej normalnie to będziesz admin idealny to tyle odemnie jestem na TAK

+WIEK 

+PRIME

+GT

-SKŁADKA

-AKTYWNOŚĆ NA FORUM

-BARDZO TOKSYCZNA OSOBA

NA CHWILĘ OBECNĄ JESTEM NA NIE ZA DUŻO RAZY PRZYŁAPAŁEM CIĘ NA WYZYWANIU INNYCH.

629503804_1579784915_tostema.gif.6879e4d7eee6e2c7bd545dad8a10819a.gif

+ Wiek 

+ Prime

+ GT 

-/+ Podanie 

- Czas na forum 

Jestem za Okresem Próbnym 

Jestem na Tak 

Jest miły+

Wiek+

Lubi pomagać+

Czasami toksyczny :) - 

Mała znajomość sm - 

Ogólnie jestem na tak 

+ Wiek

+ GT

+ Prime

- Składka 

- Kultura (Z tego co pamiętam na serwerze bywalo z Tobą różnie, zdarzało Ci się wyzywać innych graczy)

- Aktywność na forum 

+ / - Podanie 

Jestem na NIE. W obecnej chwili nie widzę Cię jako admina, abym był na tak, musiałbyś poprawić swoje zachowanie na serwerze (nie tylko ja tak twierdzę, z tego co widzę). 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...