Rico Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Nick z serwera: Rico cs-zone.pl Imię: Bartosz Wiek: 16 Steam ID: STEAM_1:1:488247178 Czas spędzony na serwerze (GT): https://www.gametracker.com/player/Rico/145.239.26.142:28015/ Doświadczenie: byłem adminem na innym serwie 2lata temu Znajomość komend admina : 4/10 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Ponieważ chce pomóc na serwerze. Serwer ma ogromny potencjał i chce żeby się bardziej rozwijał. Kilka informacji o mnie lubię grać w gry pomagać innym interesuje się jazdą na rowerze i gotowaniem mam nadzieje że, będę odpowiednią osobą na te stanowisko Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: od 1-4h Posiadasz sprawny mikrofon?: [ TAK / NIE ] Tak posiadam Akceptacja regulaminu admina/serwera: Tak akceptuje Kontakt: Steam Discord Teamspeak Konto Prime?: [ TAK / NIE ] Tak Składka?: [TAK/NIE] Nie 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ +wiek +doświadczenie +gt -sm { do nauczenia } -podanie -składka Byłbym tutaj za okresem próbnym. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smurf Chad Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 +wiek+prime+gt-/+podanie-składka-aktywność na forum To tak Rico lubie cie bardzo XD ale czasami jesteś strasznie toksyczny i zaczynasz troszeczkę wyzwać ale myślę że jak zaczniesz zachowywać sie bardziej normalnie to będziesz admin idealny to tyle odemnie jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whr Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 +WIEK +PRIME +GT -SKŁADKA -AKTYWNOŚĆ NA FORUM -BARDZO TOKSYCZNA OSOBA NA CHWILĘ OBECNĄ JESTEM NA NIE ZA DUŻO RAZY PRZYŁAPAŁEM CIĘ NA WYZYWANIU INNYCH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UHG GG Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 + Wiek + Prime + GT -/+ Podanie - Czas na forum Jestem za Okresem Próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPepe Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Jestem na Tak Jest miły+ Wiek+ Lubi pomagać+ Czasami toksyczny :) - Mała znajomość sm - Ogólnie jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iP3rktuś Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 + Wiek + GT + Prime - Składka - Kultura (Z tego co pamiętam na serwerze bywalo z Tobą różnie, zdarzało Ci się wyzywać innych graczy) - Aktywność na forum + / - Podanie Jestem na NIE. W obecnej chwili nie widzę Cię jako admina, abym był na tak, musiałbyś poprawić swoje zachowanie na serwerze (nie tylko ja tak twierdzę, z tego co widzę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi