Pandziocha Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 ―――――――• ◆ •――――――― Witam! The Sims to bardziej kobieca gra, ale również spora ilość mężczyzn, oddała jej zainteresowanie. Dzisiaj przedstawię najgorsze oraz najzabawniejsze rzeczy, które gracze robili w simsach, ale najpierw krótko o samej grze... ―――――――• ◆ •――――――― The Sims - to gra komputerowa wydana 31 stycznia 2000 roku w Stanach Zjednoczonych przez Electronic Arts . Rozgrywka polega na stworzeniu "człowieka" Sima i pomaganiu jej w zdobywaniu celów w karierze czy życiu osobistym. Poza The Sims twórcy gry stworzyli również nowsze części tej gry wraz z dodatkami czy akcesoriami...―――――――• ◆ •―――――――The Sims 2 Zostało wydane 14 września 2004 rokudodano również do gry dodatki tj. • Na studiach ( 11 marca 2005 ) • Nocne życie ( 13 września 2005 ) • Własny Biznes ( 14 marca 2006 ) • Zwierzaki ( 17 października 2006 ) • Cztery pory roku ( 2 marca 2007 ) • Podróże ( 7 września 2007 ) • Czas wolny ( 29 lutego 2008 ) • Osiedlowe życie ( 26 sierpnia 2008 ) ―――――――• ◆ •―――――――The Sims 3 Trzecia część natomiast swoje początki miała 2 czerwca 2009 roku niczym lekko spóźniony prezent na dzień dziecka. Tutaj zakres dodatków mocno się rozszerzył • Wymarzone podróże • Rajska wyspa • Cztery pory roku • Zwierzaki • Zostań Gwiazdą • Nie z tego świata • Pokolenia • Po zmroku • Studenckie życie • Kariera • Skok w przyszłość Rozgrywka posiada również wiele ciekawych akcesoriów tj. • Nowoczesny apartament • Szybka jazda • Impreza w plenerze • Miejskie życie • Luksusowy wypoczynek • Słodkie niespodzianki Katty Perry • Diesel • Szalone lata 70/80/90 • Film ―――――――• ◆ •――――――― The Sims 4 Najnowsza a zarazem najpopularniejsza wersja gry. Swoje początki zaowocowała 2 września 2014 posiada mnóstwo Pakietów, akcesoriów czy dodatków, które można znaleźć >Tutaj<Gra zawiera dodatki tj. • Psy i Koty • Witaj w Pracy • Spotkajmy się • Miejskie życie • Życie eko• Uniwersytet • Wyspiarskie życie • Zostań Gwiazdą • Cztery pory roku―――――――• ◆ •――――――― Najgorsze a zarazem najzabawniejsze rzeczy, które graczy robili w The Sims ―――――――• ◆ •――――――― Gracz #1 "Raz utopiłem Sima. Potem zmusiłem wszystkich, aby pojawili się na jego pogrzebie w strojach kąpielowych."―――――――• ◆ •――――――― Gracz #2 "Stworzyłem mroczne więzienie z artystami-niewolnikami. Każdy miał osobną celę, łóżko, toaletę, zlew i sztalugę. Nad nimi, na parterze, mieszkał naczelnik więzienia (cele były oczywiście w piwnicy), który dawał im jeść, ale tylko wtedy, gdy stworzyli cenne dzieła sztuki. Większość z nich oszalała i zmarła."―――――――• ◆ •――――――― Gracz #3 "To nie było sadystyczne samo przez się, ale pociągało za sobą mnóstwo zgonów. Chciałem stworzyć kościół z zapełnionym cmentarzem. Zbudowałem mały budynek, wprowadziłem do niego ośmioosobową rodzinę i podłożyłem ogień. Jej, 8 nowych nagrobków! Kiedy powtórzysz to 9 razy, masz cmentarz pełen nagrobków. Potem zbudowałem kościół i wprowadziłem do niego księdza, by tu żył i doglądał ziemi. Niestety dla księdza parcela została skażona przerażającymi rytuałami z przeszłości i każdej nocy pojawiały się dziesiątki duchów. Obłąkany z powodu tłumu obserwatorów, zmarł trzy dni później dlatego, że nie mógł już zasnąć."―――――――• ◆ •――――――― Gracz #4 "Zdrzemnęłam się podczas gry. Kiedy się obudziłam, pracownik opieki społecznej zabrał dzieci w czasie, gdy ich rodzice grali."―――――――• ◆ •――――――― Gracz #5 "Zbudowałem nawiedzony dom i zabiłam trzy rodziny, aby mieć cmentarz. Wyskoczył mi komunikat, że The Sims to symulator "życia" i że zabijam za dużo Simów." ―――――――• ◆ •――――――― >>ŹRÓDŁO<< Niby gra family-friendly a większość to "Zbrodnia idealna". A ty masz jakąś historie związaną z The Sims? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 (edytowane) Raz grałem i stwierdziłem, że do bani gierka :v Edytowane 13 Listopada 2020 przez Bo✞ydar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandziocha Napisano 18 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi