Pandziocha Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Nick: @ Cukierkoova Czego dotyczy propozycja: Dodanie do forum ( chatboxa ) innych emoji np. obrazków gif coś w tym stylu: plus dodanie tematu, w którym użytkownicy dają propki emoji, które im się podobają 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 oj tak + 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matcik Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jestem za :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smurf Chad Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jestem giga mega za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patkaa Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jestem za ;p idol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jestem za Roxanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RdN Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Propozycja PRZYJĘTA "Jeśli nie zgadzasz się z tym postem - zgłoś go, a administrator lub moderator rozpatrzy go ponownie." Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi