Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pandziocha Napisano 14 Listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 ┌──────────────────────────────┐ Imię:RoksanaWiek:Hot 18stka za miesiącOpisz swoją osobę: Cicha, nieśmiała dziewczynka oczywiście do momentu, w którym nie trzeba bronić swojego zdania. Mam różne zainteresowania tj. grafika ( dużo rysuje, prace głównie wykonuje na tablecie graficznym ) czy muzyka ( głównie śpiewanie oraz tworzenie prostych melodii). Kiedyś dużo grałam w 1.6 teraz mogę stwierdzić, że bez awp jestem zwykłym noobkiem. Interesuje się również tworzeniem serwerów głosowych TeamSpeak 3 . W temacie serwera głosowego czuję się, jak ryba w wodzie. Jestem otwarta na nowe znajomości oraz lubię pracę w grupie. Przeszkadzają mi zwykłe prowokacje osób, które mnie nie znają lub nigdy nie zamieniły ze mną ani słowa - uważam to za mą najgorszą wadę, ale pracuję nad nie przyjmowaniem słów innych do siebie.Co cię skłoniło do napisania podania?:Głównie do napisania podania skłonił mnie @ Bo✞ydar- każdego dnia prosił mnie, żebym napisała podanie. Dobry zawodnik oraz wsparcie na pewno przyda się w redakcji.Dlaczego ty?:Dlaczego ja? Do odważnych świat należy! Niejednokrotnie pełniłam funkcje redaktora, dlatego uważam iż smykałka do pracy przychodzi w praktyce.Dodatkowo mam dużo czasu wolnego, dlatego zaoferuję pomocną dłoń również na fanpage Nie tylko w pisaniu postów, ale również w promowaniu.Pisałeś już kiedyś artykuły/robiłeś wywiady?:Robiłam już wywiady oraz pisałam artykuły.Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:Nie będę tutaj koloryzować i podawać dużej ilości godzin, ponieważ bywają różne dni oraz jest to zależne od tego, jak napięty będę miała grafik. Od poniedziałku wraca mi nauka zdalna, dlatego myślę, że około 4-5 godzin dziennie.Ortografia [1/10]: Samoocena to zawsze trudne pytanie. Myślę, że zasługuje na mocne 7Link do minimum 3 prac:[ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] └──────────────────────────────┘ 2 2 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 JESTEM NA TAK! +wiek +czas na forum +TAK 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rausik Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Oczywiście na TAK! + wiek + zaangażowanie + doświadczenie + aktywność Znam cię już jakiś czas i wiem, że solidnie podchodzisz do zadania oraz znasz się na rzeczy, więc idealnie się sprawdzisz na tym stanowisku ;) Powodzonkaaa! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 +podanie +przyda się pomoc w Redakcji +wiek +aktywność na forum Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KilleR Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Na TAK +wiek +podanie +doświadczenie +aktywność na forum +zaangażowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smurf Chad Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 +podanie +wiek +aktywność na forum Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip26111 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 +podanie +doświadczenie +aktywność na forum +zaangażowanie Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi