Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pandziocha Napisano 15 Listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 <―――――――• ◆ •―――――――> Gość @ Matcik Redaktor @ Cukierkoova Na wstępnie tylko dodam, że wypowiedzi naszego gościa zostały poprawione jedynie pod względem ortografii (wprowadzone zostały lekkie poprawki wyrazowe), oryginalność wypowiedzi została zachowana, zapraszam do czytania!<―――――――• ◆ •―――――――>[ Cukierkoova ] - Bardzo dziękuję, że znalazłeś chwilkę czasu na przeprowadzenie wywiadu. Wiele użytkowników na pewno chciałoby cię poznać bliżej, dlatego na początku nam się przedstaw oraz opowiedz nam coś o sobie.[ Matcik ] - Witam, nazywam się Mateusz, mam 15 lat. Jestem aktualnie Administratorem na 1 vs 1 , lecz pełniłem funkcję tez na Only Mirage i AWP #1. Lubię jeździć na rowerze, pomagać ludziom i spędzać czas z przyjaciółmi. Uczęszczam do klasy 1 na Technik Informatyk. Bardzo uwielbiam też spędzać czas na tej sieci, pomagać i rozwijać ją! :) [ Cukierkoova ] - Pierwsza klasa w technikum informatycznym, jak radzisz sobie w nowej szkole? Co kierowało Tobą przy wyborze tego kierunku?[ Matcik ] - Jak na razie, były upadki lecz się podniosłem ^^! Coraz lepsze oceny, są spoko koledzy, nowi przyjaciele ;D! Tym, że interesowało mnie, ale nie wiedziałem jednak do końca na co pójdę, ale ostatecznie zdecydowałem się na Informatyka! :D[ Cukierkoova ] - Informatyka otwiera przed Tobą wiele możliwości. Sama żałuję, że nie wybrałam tego kierunku, ale no cóż trzecia klasa, wyboru już nie cofnę. Skoro jesteśmy przy temacie szkoły, masz/ miałeś jakieś uwagi? Które szczególnie Cię rozbawiły?[ Matcik ] - No uwaga taka, że panią nazwaliśmy Gumiś, bo ma kulkowate włosy i cerę. Wiele lekcji było śmieszne żartowaliśmy i robiliśmy ,,zamęt" haha![ Cukierkoova ] - Oj nie ładnie, tak się z Pani śmiać. Który przedmiot szkolny jest twoim ulubionym, a który raczej trafił u Ciebie na czarną listę?[ Matcik ] - Hah, ;D! Jak na razie wszystkie lubię, lecz najbardziej ciekawe są te nowe czyli Zawodowe: UTK, PUTK, Sieci Komputerowe, Multimedia, Systemy Operacyjne, Podstawy Programowania![ Cukierkoova ] - Dużo tych przedmiotów, jak na pierwszą klasę, ale to są na razie podstawy, jazda bez trzymanki zaczyna się w drugiej klasie. Dziękuję, że opowiedziałeś nam troszkę o szkole, przejdźmy dalej! Wspominałeś, że lubisz pomagać innym, angażujesz się w jakieś wolontariaty? W jaki sposób najbardziej lubisz pomagać?[ Matcik ] - W podstawówce byłem w wolontariacie i próbowałem pomagać. Nie robiłem tego dla uczucia i dobrego uczynku, ale bo tak trzeba. Różnorodne zbiórka karm, koców dla schronisk, zakrętek, zawsze próbowałem coś dać! W ten sposób lubię bardzo pomagać, jeszcze nic nie wiem w nowej szkole o wolontariacie, jednak się chętnie dowiem. Chętnie przyjmę też inne perspektywy pomocy![ Cukierkoova ] - Pomaganie ma moc! Mimo, że mam napięty grafik to podobnie, jak ty udzielam się w zbiórkach charytatywnych na rzecz schronisk. Co roku biorę udział w szlachetnej paczce a w tym roku chciałam być wolontariuszką w domu seniora, ale no wiadomo korona wirus psuje plany. Jakie masz zdanie na temat panującej pandemii? Czy Twoim zdaniem ponowny Lock Down jest dobrym rozwiązaniem na ten moment?[ Matcik ] - Wow! Cieszę się, że wśród nas tacy ludzie! :o Współczuje, że plany się nie spełniły. Bądźmy dobrej myśli! :D. Zdanie na Temat tego wirusa... Jestem, jak pewnie wszyscy już nim zmęczeni i mamy go dość! Powinno się moim zdaniem zapobiegać takim rzeczom, lecz niestety rządy państw ( ziemi ), nie zatrzymali tego póki dało, bo dopóki nie ma zagrożenia wielkiego to nie zwracają na to uwagi, ale trzeba żyć dalej i być dobrej myśli! Lock down jest dobrą rzeczą, dla nas tragiczną, ale i tak nic nie da jeśli zrobią to na tych zasadach co ma być / na tak krótki czas. Jednak nienawidzę Lock down'u! Bądźmy miłej myśli! :)[ Cukierkoova ] - Właśnie bądźmy dobrej myśli! A teraz patrząc w przyszłość, myślałeś już nad wymarzonym zawodem? Kim chciałeś zostać w dzieciństwie, bardzo to oddalone jest od Twoich aktualnych aspektów przyszłości? [ Matcik ] - Ojoj! 😂 Tak! Kiedyś interesowałem się pociągami i rysowałem na kartkach A4 miasta z drogami, kolejami! Maszynista, kiedyś to było marzenie! 😋 Jednak to do podstawówki potem już, po prostu dalej lubiłem lecz nie myślałem o zawodzie, pracy. Jednak dalej lubię pociągi! Haha, ciu ciu! Podsumowując, tak, było bardzo oddalone od „ostatnich” wyborów. Gdybym miał pracować, to jednak bym nie pogardziłbym zawodem związanym z pociągami! 😋[ Cukierkoova ] - Mateusz i Przyjaciele hahahah widzę, że bardzo pozytywna i energiczna osoba z Ciebie. Bardziej przemawia do Ciebie praca jako konduktora czy raczej kolejowym przewozem różnych rzeczy?[ Matcik ] - Sam nie wiem tak szczerze. Wszystkie oferty brzmią świetnie! 😂 Konduktor miałby lepszy kontakt z ludźmi, więc myślę, że Konduktor :)[ Cukierkoova ] - Do pracy w transporcie trzeba odznaczać się dużą cierpliwością a skoro jesteśmy przy charakterze, co uważasz za swą największą wadę i zaletę?[ Matcik ] - Tak szczerze, zależy kiedy i jak, spróbuję wymienić największą wadę i zaletę. Zaleta wydaje mi się, że pomocność, a wadą niestety gadatliwość, jednak już praktycznie tego nie doświadczam oduczyłem się tego! :D[ Cukierkoova ] - Każdy ma jakieś swoje wady i zalety, przejdźmy zatem dalej, opowiedz nam o swoich początkach w counter-strike! Ile lat już grasz? Która mapa oraz tryb najbardziej przypadła Ci do gustu?[ Matcik ] - Swój początek miałem z 5 lat temu. Grałem trochę w cs 1.6. Po ok. 2 latach wszedłem w CSGO, gdy był sławny i każdy pykał :D! Zakupiłem go i od razu się zakochałem! Swoje pierwsze gry oraz dużo czasu spędzałem na trybie Demolka. Uwielbiałem go za swoją pomysłowość, szybkość i dynamiczność! Najlepsza mapa to chyba Mirage. Jest dynamiczna, zaawansowana i posiada wiele wielkich sekretów do odkrycia. :) Najbardziej przypadł mi do gustu: MatchMaking, 5 vs 5 na mapach, wiele akcji, wymiana broni/strzałów, po prostu coś pięknego! [ Cukierkoova ] - Jak oceniasz swoje zdolności strzeleckie? Która broń jest Twoją ulubioną? [ Matcik ] - Nie nazwałbym się bardzo dobrym, ale umiem ugrać wiele akcji solo i w drużynie. :D Jednak umiejętności strzeleckie mam zaawansowane. Ulubioną broń oczywiście AWP! 😍 Sam mam NameTaga na AWPIE „AWP | MATCIK SNIPER”.[ Cukierkoova ] - Dziki strzelec z awp powiadasz, opowiedz nam teraz historie Twojego Nicku, Skąd pomysł na obecny nick? Posiadałeś jakieś inne nicki? [ Matcik ] - Zacznijmy od kiedyś, że nick miałem jako imię i nazwisko, bo nie miałem co ukryć i po co potem, chciałem, żeby nikt nie wiedział o moim nazwisku/imieniu. Około 2 lata temu szukałem pseudonimu do gier, firm itp.. Po wielu próbach, wpadłem na pomysł, aby to było zdrobnienie od Mateusz, wpisałem w google wszedłem na parę stron i wyszukałem dobrego i oryginalnego nicku, co dosłownie nikt nie ma. Matcik oznacza Mateusz. Wybrałem to z jakiejś strony o imionach i od tej pory nazywam się: Matcik.[ Cukierkoova ] - Teraz czas poruszyć temat forum! Planujesz aplikować na jakieś stanowiska? [ Matcik ] - Aktualnie nie chyba, że na Administratora CSGO. Chciałbym kiedyś na moderatora lub opiekuna, ale mam za mały wiek. Typer był interesującym stanowiskiem, ale nie miałem czasu, teraz już mam. Myślę, że wkrótce pojawi się jakieś podanie na stanowisko :D![ Cukierkoova ] - Administrator serwera to bardzo odpowiedzialne stanowisko, pamiętasz kiedy pierwszy raz pełniłeś funkcje admina? Stresowałeś się czy od zawsze byłeś pewny na swym stanowisku? [ Matcik ] - Bardzo dawno temu, byłem adminem ale nie oficjalnie. Oj pamiętam pamiętam, bo to w sierpniu się zaczęło. Zostałem zaproszony na sieć i wraz tym otrzymałem Administratora CSGO. Bardzo się stresowałem, bo to był mój „pierwszy raz”. Po czasie te uczucie zniknęło.[ Cukierkoova ] - Przejdziemy teraz do szybkich gier, żeby bliżej cię poznać! Zaczniemy od Fuck, marry, kill czy wiesz na czym to polega? [ Matcik ] - Tak, znam tę grę.Na pierwszy ogień lecą:@ Bo✞ydar@ xKaBaN @ sajmon094👉👌 Fuck: @ Bo✞ydar👰 🤵 Marry: @ xKaBaN🔫 Kill: @ sajmon094Runda ||@ MartaDB@ Lucyna216@ Cukierkoova👉👌 Fuck: @ MartaDB👰 🤵 Marry: @ Cukierkoova🔫 Kill: @ Lucyna216Runda |||@ Gothei @ JAMI @ Kudłaty👉👌 Fuck: @ Gothei👰 🤵 Marry: @ Kudłaty🔫 Kill: @ JAMI[ Matcik ] - Nie wiedziałem kogo tutaj dać 😂Runda Ostatnia@ HaQ@ Szyna @ Twistzzz👉👌 Fuck: @ Twistzzz@ HaQ👰 🤵 Marry: @ Szyna🔫 Kill:[ Matcik ] - Ojoj, wszystkich tu lubię, niestety złamie zasadę :>[ Cukierkoova ] - Dobrze! Teraz przejdziemy do serii krótkich pytań. [ Cukierkoova ] - Twoje marzenie, które chcesz aby się spełniło? [ Matcik ] - Aby zapanował pokój na świecie!<―――――――• ◆ •―――――――>[ Cukierkoova ] - Ulubiona bajka z dzieciństwa? [ Matcik ] - Nie umiem wybrać! Tyle ich było <3 Bolek i Lolek, Sąsiedzi, Reksio.<―――――――• ◆ •―――――――>[ Cukierkoova ] - Jaki jest Twój znak zodiaku? [ Matcik ] - Bliźnięta<―――――――• ◆ •―――――――>[ Cukierkoova ] - Ulubiony film/serial? [ Matcik ] - Oglądam to na co się natknę! ;)Najczęściej filmy Akcji, Sensacyjne, Kryminalne<―――――――• ◆ •―――――――>[ Cukierkoova ] - Jakiś ulubiony aktor/aktorka piosenkarz/piosenkarka? [ Matcik ] - Aktora to nie mam takiego, bo oglądam wiele filmów, ani piosenkarza, ponieważ słucham codziennie muzykę i każdą muzykę kocham, mixuje, puszczam i nią żyje, każdy nawet rodzaj ^^!<―――――――• ◆ •―――――――>[ Cukierkoova ] - Jaka jest Twoja ulubiona gra? [ Matcik ] - Mam 3 ulubione gry: Minecraft, CSGO i World of Tanks, ale gdybym miał wymienić najulubieńszą to byłby to Minecraft.<―――――――• ◆ •―――――――>[ Cukierkoova ] - Okejka! Przejdźmy do kolejnej gry, polegać będzie na wybraniu jednego użytkownika forum pod daną kategorie, jesteś gotowy? [ Matcik ] - Zawsze! Już nie mogę się doczekać. :DNajbardziej lubiana przez ciebie osoba? - Wybieram @ RdN/ @ InFerNo Dwójka, czemu? Bo te dwie osoby mnie przygarnęły na tej sieci :D!Osoba z najlepszym avatarem? @ Xardes Najbardziej toksyczna osoba? @ CryptonV/ @ sajmon094 Największy leniuszek? @ Kudłaty[ Cukierkoova ] - Z mojej strony to już wszystko. Dziękuje, że znalazłeś chwilkę czasu na przeprowadzenie wywiadu. Mam nadzieję, że pytania nie sprawiały Ci większych trudności. Jeszcze raz dziękuje i życzę Ci samych sukcesów życiowych, jak i tych związanych z rozwojem sieci cs-zone.pl 3maj się cieplutko. 6 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matcik Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Dziękuje Bardzo! Bardzo ładny wywiad, design i kox atsmofera! Pozdrawiam i dalszych kozak wywiadów! :D 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 @ MatcikCzekam aż mnie będziesz pakował in my ass bad boy ;o 1 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rausik Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Bardzo piękny i przejrzysty wywiadzik! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 PogU 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyna Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Sztos wywiad, czekam na więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koput Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Napisano 30 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi