sobi Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Nick z serwera: ohi-_ Imię: KacperWiek: 13Steam ID: STEAM_1:1:564196808Czas spędzony na serwerze (GT): Game trakcer nie jest do końca zrobiony i nie widać ale na topce mam 6/7 godzin https://www.gametracker.com/server_info/51.83.150.44:30035/Doświadczenie: byłem adminem 2 lata temu na 2 serwerowniach.Znajomość komend admina w skali 0-10 : nie mam ale Perktuś,Uhg mi pomoże się na uczyć.Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Jestem Kacper. Mam 13 lat rocznikowo 14 i lubię koty,psy. Lubię grać w piłkę i uprawiać wiele rużnych sportów i też lubie grać w cs go i mniecrafta.Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 2/5 godz w wekendy moge nawet z 3/8.Posiadasz sprawny mikrofon?[ TAK / NIE ]: Tak.Akceptacja regulaminu admina/serwera: TakKontakt: discord Kaziu#8919 i jestem często aktywny na teamspeak'u.Konto Prime?[ TAK / NIE ]: Nie ale zamieżam kupić lub wbic lvl.Składka |10 zł miesięcznie|[ TAK / NIE ]: Tak tylko małe zmiany co 2 miesiące będę płacić tylko że 20 zl. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobi Napisano 16 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Wiem, że nie spełniam wymagań ale prosze o wyrozumiałość. Dziękuję wszystkim nawet tym co dadzą na I nie I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomec Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 -wiek -gt (topka nic nie zmienia gdy gra tam kilku graczy) -sm +doświadczenie -prime +składka Aktualnie jestem na NIE , pograj troche i spróbuj mieć relacje z innymi graczami jak i wbij prime co jest obowiązkowe , powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobi Napisano 17 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Prime nie jest zobowiązany i większość adminów wie że nie cheatuje Perktus jami gothei marcin inferno sajmon crypton whr botydar i wiele wiele innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Mati_ Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 - wiek - gt - sm +/- podanie +/-aktywność - prime + składka Jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony KaeM. Napisano 17 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 28 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi