Myslidar Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Nick z serwera: MyślidarImię: BartekWiek: 15Steam ID:STEAM_1:1:564196808Czas spędzony na serwerze (GT): tak 3 godzinyDoświadczenie: Nie mam zbyt dużego doświadczenia.Znajomość komend admina w skali 0-10 : 6/10Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Barzo lubie grać w CS:GO jestem normalnym nastolatkiem czasem szalonym przyznaje :) Chciał bym zostać Adminem aby pomagać wam w rozwijaniu serwerowni.Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 4 godzinyPosiadasz sprawny mikrofon?[ TAK / NIE ]: TakAkceptacja regulaminu admina/serwera: TakKontakt: steam tsKonto Prime?[ TAK / NIE ]: takSkładka |10 zł miesięcznie|[ TAK / NIE ]: tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobi Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 (edytowane) Oszukujesz z wiekiem co słychać +sm +Mikrofon -Wiek +prime +składka aczkolwiek na Nie ponieważ no nie było cie na serwerze nawet 2 godz awięc śmię wątpić w twoją aktywność 3/4h Edytowane 16 Listopada 2020 przez sobi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aplaus Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 + SM +/- wiek + Prime + Mikrofon - doświadczenie [z czasem się nauczysz komend] 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomec Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 -/+ wiek -/+ sm (pewnie znowu klamstwo) -doświadczenie +składka (jeśli ją byś płacił byłbym na tak/okres próbny) Aktualnie jestem za okresem próbnym ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Mati_ Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 - wiek coś mi się nie wydaje że 15 - gt - sm +/- podanie +/-aktywność +prime + składka Jestem Za Okresem Próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Przyjmuję na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 28 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi