Aplaus Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Nick z serwera: Aplaus cs-zone.plImię: Miłosz Wiek: 16Steam ID: STEAM_1:1:541914540 04:19 60 0Czas spędzony na serwerze (GT): serwer dopiero powstał Doświadczenie: Miałem Admina na JB ,Only AWP i aktualnie Only MirageZnajomość komend admina w skali 0-10 : 6/10Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Chciałbym zostać ponownie Adminem ponieważ aktywność Admonów jest mała. Moimi głównymi zajęciami i zainteresowaniami jest Kick Boxing Motoryzacja i gra w Koszykówkę grałem 3 lata w piłkę nożną ale doznałem kontuzji i zrezygnowałem Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 3h do 4hPosiadasz sprawny mikrofon?[ TAK]Akceptacja regulaminu admina/serwera: [TAK]Kontakt: FB Konto Prime?[ TAK]Składka |10 zł miesięcznie|[ TAK] 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 tak +wiek +czas +sprawne mikro 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobi Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Tak no dobrze gra i git jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomec Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 +wiek +podanie -czas, Jeśli jesteś adminem na innych serwerach i napisales tam tez 3-4h to bedziesz co najmniej w csie 9h siedzial co nie wydaje sie możliwe -Bycie adminem juz na 2 serwerach Aktualnie jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Przyjmuję na 7 dniowy okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 28 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi