tomec Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Nick z serwera: iTomeczeQ CS-ZONE.PLImię:TomekWiek: 15 po mutacjiSteam ID: STEAM_0:0:463638113Czas spędzony na serwerze (GT): +/- 5hDoświadczenie: TakZnajomość komend admina w skali 0-10 : 3/10 (sam ostatnio pomagałem adminowi, bo nic nie ogarniał)Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Mam na imię Tomek mieszkam w nie wielkiej miejscowości na Podlasiu . W wolnym czasie gram w csa i jeżdżę rowerem . Mam dobrą rozpoznawalność na serwerze jak i forum , raczej nie mam osób nastawionych negatywnie w moją osobę . Chciałbym pomóc administracji na tym serwerze , ponieważ uwielbiam grac retake od kiedy dowiedziałem się , że taki tryb istnieje (dawno temu) , i dlatego że kocham być pomocnym innym ludziom. Uczę się w I klasie liceum ogólnokształcego na profilu mat fiz inf ( w przyszlości sm będzie 10/10 jak się nauczę programować na większą skale). Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: +/- 3hPosiadasz sprawny mikrofon?[ TAK / NIE ]: TAKAkceptacja regulaminu admina/serwera: TAKKontakt: msg dsc steam ts3 Konto Prime?[ TAK / NIE ]: TakSkładka |10 zł miesięcznie|[ TAK / NIE ]: nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aplaus Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 (edytowane) +wiek -SM -GT (brak linku) -Składka -Podanie Jestem na NIE Edytowane 18 Listopada 2020 przez CryptonV 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aplaus Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 1 minutę temu, DżoDżo napisał: +wiek -SM -GT (brak linku) -Składka -Podanie Jestem na NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Na obecną chwilę chciałbym zobaczyć cię na serwerze jak się sprawujesz ( zachowanie, podejście do graczy ) oraz większe chęci wykazania i przekonania mnie do tego by Tobie owe stanowisko przydzielić. Na dzień dzisiejszy odrzucam, lecz w niedalekiej przyszłości oczywiście jest szansa, że zasiądziesz na stanowisku admina Retake'a. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 28 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi