UHG GG Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Nick z serwera: UhG GG Imię: Kacper Wiek: 16 Steam ID: STEAM_1:1:542869177Czas spędzony na serwerze (GT): https://www.gametracker.com/player/UhG%20GG/51.83.150.44:30035/Doświadczenie: Obecnie jestem adminem na Surf+RpgZnajomość komend admina w skali 0-10 : Około 5/10Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Witam mam na imię Kacper mam 16 lat interesuje się sportem a szczególnie piłka nożna chodzę do technikum kierunek technik informatyk. Dlaczego chce być Adminem ? Ponieważ chce pomóc dla serwera ponieważ niedawno wystartował i dlatego może być dużo cheater`ówIle czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: Myślę, że okolo od 2 do 3 h Posiadasz sprawny mikrofon?[ TAK / NIE ]: PosiadamAkceptacja regulaminu admina/serwera: Tak akceptujęKontakt: Steam,Discord,Ts3Konto Prime?[ TAK / NIE ]: TakSkładka |10 zł miesięcznie|[ TAK / NIE ]: Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myslidar Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 +wiek +/- komendy + składka jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aplaus Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 +wiek +składka +/-SM jestem za okresem próbnym 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 +wiek +składka +prime jestem za okresem próbnym 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomec Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 +wiek +podanie +doświadczenie +sm +składka Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Przyjmuję na 7 dniowy okres próbny. Witam na pokładzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 28 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi