Bryzia Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Twój nick: Bryzia Nick osoby na którą składasz skargę: SajmonOpis sytuacji: Wszedlem na serwer,zaczeła sie runda ktora gralem 35 s nic nie zrobilem,nie trolowalem ani nic.Przeciwnik mnie zabił i nagle wyrzucilo mnie i pokazalo ze bana dostalem na 30 min za utrudnianie gry.SteamID oskarżonego:STEAM_1:0:519459553 (moje id nie moge znalesc id sajmona)Data i czas zdarzenia: 18.11.2020 godzin: 14.15Dowód (ss/demko): mozecie demko zobaczyc z dnia 18.11.2020 godzina 14.15 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 @ sajmon094 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bryzia Napisano 18 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 1 minutę temu, sajmon094 napisał: Przypomnij sobie poprzednie rundy, wraz z swoimi kolegami rzucaliście fleshe przez 3 rundy na spawnie ct. Na serwerze bylo ponad 20 osób a wy specjalnie rzucaliście flesze i mieliście z tego niezłą zabawe. Ban cie nie ominął, nawet jeśli wyjdziesz. to bylo jakies 20 min wczesniej i to nie ja rzucalem te fleshe.Ja rzucilem 1 flashe na a ktory nie wyszedl a chcialem go rzucic nad rampą. obejrzyj sobie demko to uslyszysz ze sam sie denerwowalem na to jak trolowali gierke. Polecam na to zwrocic uwage. rzucilem 1 flesha ktory nie mial spowodowac trolowanie.Wiec uwazam ban za niesluszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bryzia Napisano 18 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 1 minutę temu, sajmon094 napisał: dziwne ze na starcie widzialem 2 twoje flesze ( na czacie) prosto w sojuszników przyznam ze wchodzac na a rzucajac flashe na rampe,dostalem na ryj mleko co spowodowalo ze nie trafilem, i za drugim razem to samo.ale po movemancie jakbys obejrzal demko widac ze nie bylo to specjalnie. Druga sprawa czm jak minelo 30 min ban nadal nie moge wejsc na serwver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bryzia Napisano 18 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 1 minutę temu, CryptonV napisał: jestem świadkiem tego całego zamieszania i według mnie ban zasłużony no tylko ze rzucilem 2 nie udane flashe ale okey. A czm juz pominajc te sprwe minelo 30 min a ja nadal nie moge wejsc na server Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 ban słuszn y 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi