notcsplayer Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Twój nick: zuhn Nick admina banującego: Bozydar Data/Mapa: 21:25 21.11.2020 SteamID: STEAM_0:1:560730036 Serwer na którym zostałeś zbanowany : Only Mirage Opis sytuacji: Grałem sobie na serwerze, chciałem się zarejestrować na forum, aby napisać, że jest cheater (nie pamiętam nicku). Gdy admin wszedł na niewidkę (nick bożydar), napisałem że już nie ma innych cheaterów i może wyjść (łatwo to sprawdzić wpisując "status" w konsoli) po czym zrobiłem 5/6 bhopów na B i dostałem bana za auto bunnyhopa. To była jedyna taka akcja w tym meczu. Długość bana : perm ban 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Witam serdecznie @ notcsplayer nick z CS:GO ( Zuhn ) otóż już ci przedstawiam dlaczego wyrwałeś banicję jakże dla mnie słuszną. 4:20 - aimbotowy flick 4:44 - strzelanie damage'u w głowę do graczy w skoku 6:28 - aimbot idealny na głowę 6:52 - aimlock, ładnie pociągnął 6:57 - nieudane (przez odrzut) pociągnięcie myszką z widocznym aimlockiem 16:50 - ładne, płynne jechanie po przeciwniku z AWP bez przybliżenia przez box'a 18:19 - bunnyhop przed wejściem do kuchni przez okno Po przeanalizowaniu demka podtrzymuję, że posiadasz skrypty a tutaj jest.. i BUMMM! Niespodzianka! Również i ukazuje się Aimlock na przycisk , nie wspomnę już o słownictwie na czacie tekstowym gdzie wyzywałeś, obrażałeś osoby z przeciwnej drużyny podwójnymi wyzwiskami , gdzie z tego co widzę pisałeś dwa razy to samo lub miałeś przygotowane bindy do prowokacji graczy. Nick Zuhn oraz 2 lvl w CS:GO, naprawdę jesteś wyborny skillowo :)) Ban zostaje. ↓ Tutaj ss'y z twoją kulturą osobistą na serwerze w stosunku do kolegów z serwera ↓ 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
notcsplayer Napisano 21 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 (edytowane) wyzwałem, bo był cheater, a ich trzeba tępić EDIT: jest takie coś, jak niedokładność demka. Edytowane 21 Listopada 2020 przez notcsplayer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
notcsplayer Napisano 21 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 (edytowane) i nie mam lvl 2, tylko 19, prime jest kupiony. @ Bo✞ydarjak coś te bh wyszło mi 1 na cały mecz oraz mogę wysłać link z kanałem na yt Edytowane 21 Listopada 2020 przez notcsplayer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
notcsplayer Napisano 21 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 (mój link do yt https://www.youtube.com/channel/UCUfHAcu7IbE1MpgmtPorMxQ ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
notcsplayer Napisano 21 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 A propo tego bana... dostałem informacje, że admin na tym forum napisał w prywatnych wiadomościach do innego gracza "twoja stara nie żyje, a twój stary klepie ją chujem po mordzie" więc no... napisał mi to frolix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
notcsplayer Napisano 21 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 "EDIT: jest takie coś, jak niedokładność demka." Demko ma 32tick, a serwer ma 128tick, przez co niektóre strzały wyglądają jak aimbot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HromaK Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Po pierwsze, demka z gotv na naszych serwerach mają 128tick, więc argument o niskim tick nie ma sensu. Nie raz strzelałeś dziwne flicki, szczególnie wyżej opisany przez bożydara w 4;20 min, którego nie da się w żaden sposób wytłumaczyć, na demu nawet nie widać abyś ruszył celownikiem, on po prostu sobie przeskoczył. Również widziałem dziwne akcje z twoim pick'owaniem, oraz dziwne "pilnowanie" bs'a przy którym, miałeś niezwykłą ilość farta, że nikt Cię nie zabił lub po prostu wiedziałeś, że przeciwnika tam akurat nie ma. Moim zdaniem Ban zostaje 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HromaK Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi