Bałwanek Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Twój nick: Bałwanek Nick admina banującego: ReGi Data/Mapa: http://802983.node27.pukawka.pl/dem-surf_egypt_oasis_regi-1605913293-1605915188.ziphttp://802983.node27.pukawka.pl/dem-surf_dust2_2018_regi-1605911406-1605913290.zip SteamID: STEAM_1:1:119883675 Serwer na którym zostałeś zbanowany : Surf + RPG Opis sytuacji: Po pierwsze w powodzie bana jest napisane utrudnianie gry(ciekawi mnie w jaki sposób utrudniałem).Po drugie dostaje ostrzeżenie od Admina za prowokacje, po której nic sie nie dzieje (nie dostaje żadnego muta ani nic). Admin ten daje świetny przykład graczom na serwerze (zamiast mnie zmutować to prowokuje w ten sam sposób co ja "EZ" więc przemyślałbym kogo przyjmujecie do administracji). Pytałem się Jamiego jak działa u Was mikro +16 powiedział, że jeżeli gracz bez mutacji lub ukończonych 16 lat odzywa się a graczom to przeszkadza to Admin powinien zareagować(dlatego powtarzaliśmy "mikro", "mutacja", "cicho tam"). Nasz młodszy gracz obraża a Admin nic nie robi jest to przykład faworyzacji graczy na serwerze. Nasz młodszy gracz uważa ze jest wyżej od nas na serwerze, ponieważ mówi że dostanie muta bądź bana na 15 lub 30 minut, podkreśla również że lubi się z Gotheiem(sugerując, że nikt nie może mu nic zrobić) oraz że nikt nas(mnie oraz maksymka) nie lubi więc nic nie możemy zrobić. Już raz rozmawiałem z ub teamem o faworyzacji graczy na tym serwerze. Niestety nie pomogło to gdyż sytuacja się powtarza. Admin banuje mlodego na 30 minut to fakt, ale z nami nic nie zrobił. Dalej nie dostaliśmy żadnego muta ani bana. Próbując dołączyć dzisiaj na serwer dowiedziałem się o banie permanentnym. Jeżeli jedna osoba z tej konwersacji dostaje bana na 30 minut to dlaczego długość mojego bana nie jest taka sama bądź minimalnie większa. Zapomniałbym o zniechęcaniu graczy do zakupu rang premium, w poście o moim banie nie ma informacji o tym ,że zniechęcałem do zakupu tych rang, a więc jedynym powodem bana zostaje prowokacja.Podsumowując długość mojego bana powinna zostać skrócona. Admin obecny wtedy na serwerze(UHG) powinien dostać ostrzeżenie. Długość bana : Perm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi