Groove. Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Twój nick: Groove. Nick admina banującego: Crypton Data/Mapa: mirage 21.11.20 14:35 SteamID: STEAM_0:0:500358033 Serwer na którym zostałeś zbanowany : only mirage Opis sytuacji: W sumie nie wiem za co bana dostałem powodem było "utrudnianie pracy opiekuna". Jedyne co napisałem to, że obserwuje mnie spect, rozumiem ban na 1-3h albo nawet na dzień niech będzie, ale bez przesady. ;) Polecam demko zobaczyć. Długość bana : nie mam pojęcia, chyba Perm, nie wiem gdzie to sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyna Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 @ CryptonVopisz demko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groove. Napisano 22 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 (edytowane) Spoko, jakiś gościu napisał że odwalony jestem, to mu napisałem "że admin mnie na spec obserwuje". Jeśli to na 1h to ok, przeboleje. Mimo to uważam, że regulaminu nie złamałem. Edit: tym bardziej, że nie było ostrzeżenia. Edytowane 22 Listopada 2020 przez Groove. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groove. Napisano 22 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Celowo tego nie zrobiłem, po prostu pisałem z gościem. Regulaminu w żaden sposób nie naruszyłem. Po prostu napisałem, że jesteś na spec i mnie obserwujesz. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groove. Napisano 22 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 No ok, przyznaje rację, do zamknięcia. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi