KilleR Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Nick z serwera: ✞::.KilleR.::✞ Imię: Filip Wiek:16 Steam ID:STEAM_0:0:214208351Czas spędzony na serwerze (GT): --- obecnie nie mam jak go dodać :/ Doświadczenie: Obecnie jako Admin AWP, Znajomość komend admina :8/10 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Więc tak, najpierw się przywitam, Mam na imię Filip mam 16 lat, chodzę do technikum jako technik Reklamy, interesuję się sportem, trenuje skok w dal i biegi na 100m, uwielbiam grać gry tak jak chyba każdy :D, również lubię posłuchać sobie fajnych piosenek. Jestem miły, pomocny oraz kulturalny. Dlaczego ja?: Ponieważ ostatnio Serwer powstał i również chciałbym pomóc mu się rozwijać. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?:Zależy od dnia ale najczęściej 2-3h Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ]TAK Akceptacja regulaminu admina/serwera: Tak Kontakt: Steam/FB/Discord/TS Konto Prime?: [ TAK / NIE ]TAK Składka?: [TAK/NIE]TAK 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 jestem na tak +składka +sm +wiek 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 +wiek +staż +chęci +kontakt z graczami Jestem na TAK. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 przyjmuje na 7d okres próbny 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 28 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi