moRda Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Nick z serwera: moRda Imię: KacperWiek: 17Steam ID: STEAM_1:1:534860870Czas spędzony na serwerze (GT):https://www.gametracker.com/player/moRda%20%20CS-Zone.pl/145.239.26.142:28015/ nadrobię czas na serwerzeDoświadczenie: byłem adminem na innym surfie Znajomość komend admina : 5/10Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: ponieważ 2 adminów zrezygnowało a UHG i Ip3rkuś nie zawsze mogą wejść na serwer spodobał mi się bardzo serwer i spędzę na nim dłuższy czas mam na imię Kapcer mam 17 lat lubię jeździć na rowerze gram 7 lat w counter strike jestem pozytywną osobą moja najwyższa ranga to skrzyżowane kałachy. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 4-6 godzin dzienniePosiadasz sprawny mikrofon?: [ TAK / NIE ] - TAKAkceptacja regulaminu admina/serwera: Tak , Akceptuję Kontakt: discord, Team Speak 3 , SteamKonto Prime?: [ TAK / NIE ] - Tak Składka?: [TAK/NIE] - Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rico Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 czas na serwie + znajomość komend +/- codzienny czas na serwie + Prime + składka + jestem za okresem próbnym ponieważ gracz jest bardzo miły zna regulamin i dużo czasu gra na serwie dziennie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UHG GG Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 +Wiek +Składka +Prime 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UHG GG Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 +/- Gt + Miły na serwerze JESTEM NA TAK (Przyda się dodatkowa para rąk ponieważ ja i I_P3rtkus jestemy adminami a nie zawsze jesteśmy na serwerze) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iP3rktuś Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 + Wiek + Doświadczenie + Składka + Prime + / - Podanie + / - GT (z tego co wiem jesteś nowym graczem) Ogólnie to jestem na TAK, naciskając jednak na okres próbny. Dlaczego? Skoro jesteś nowy na serwerze, nie znam Cię na tyle dobrze, żebym był w pełni na TAK. Wydajesz się być miłą osobą, ale czas pokaże czy taki jesteś na dłuższą metę (mam nadzieje, że jesteś faktycznie git). Ogólnie myślę, że dodatkowy admin może nam się przydać (gdyż ostatnio dwóch zrezygnowało). Powodzenia życzę :)P.S. Kiedy wy się nauczycie mojego nicku pisać? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi