Radzior Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Nick z serwera: RadziorImię: RadosławWiek: 16Steam ID: STEAM_1:0:573208984 Czas spędzony na serwerze (GT): https://www.gametracker.com/player/Radzior/91.224.117.23:27120/Doświadczenie: Nigdy w zyciu nie bylem administratorem na serwerze cs, ale za czasow minecrafta mialem swoj serwer na ktorym dziennie bylo po 60 osob. Znam bardzo dobrze program FileZilla - FTP prawie do perfekcji ogarnieteZnajomość komend admina: 8/10Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: zostalem bardzo milo przyjety na serwerze przez moje zachowanie, swoim zachowaniem powoduje usmiech na twarzy innych ludzi moją grą jak i zachowaniem. Jestem bardzo uparta osoba i zawsze stawiam na dokladnosc, spokoj, czystosc gdziekolwiek - w rzeczywistosci czy na serwerze. Jestem bardzo kolorowa osoba ktora moglaby wniesc fajny klimat na serwerIle czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: zalezy od dnia, od 3 do 12 godzin dzienniePosiadasz mikrofon?: TAKAkceptacja regulaminu admina/serwera: TAKKontakt: steam/fb/mess/snap/instagram/telefon/telegramKonto Prime?: Nie (konto na ktorym gram jest moim nowym kontem, kiedys duzo lubialem sobie polatac na cheatach - znudzilo mi sie to i nie mam zamiaru kolejnych kont tracic. Gram na legalu - czysto i z duzymi umiejetnosciami) Składka?: TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matcik Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Jestem na TAK: + chęci + wiek + GT - zachowanie ( troche zbytnio przeklinasz, ale myślę, że się oduczysz ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikinov Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Na TAK: +podanie +składka +wiek +gt Na NIE: -język, którym operujesz na serwerze (mam nadzieję, że zmieni się to) -prime Jestem ZA OKRESEM PRÓBNYM 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Przyjmuję na 7 dniowy okres próbny, zgłoś się do mnie na pv. Witam na pokładzie SNAJPERZE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi