Dybson Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 imię: MichałWiek: 17 Steam ID: STEAM_1:1:559418999Czas spędzony na serwerze (GT): https://www.gametracker.com/player/Dybson/145.239.19.183:28015/Doświadczenie: Byłem dwa razy Adminem łącznie jakiś rok w roli admina Znajomość komend admina : 2/10(idzie sie nauczyć)Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Siemka jestem Michał mam 17 lat jestem mechanikiem mam moto .Lubie latać bokiem po torze w poznaniu.Uważam że często nie ma admina a ja gram w póżnych godzinach i bym dopilnował porzątku Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 5/6hPosiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ]takAkceptacja regulaminu admina/serwera: takKontakt:SteamKonto Prime?: [ TAK / NIE ] TakSkładka?: [TAK/NIE] Tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matcik Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Jestem za okresem próbnym: + chęci + wiek - podanie - SM +/- gt + Składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relqqq. Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Na nie +wiek +gt -podanie -sm +prime szkoda ze na only awp rzadzisz i mowisz ze mikrofon po mutacji a tak nie jest, i jeszcze mowisz mi ze mam przeczytac regulamin??? byles przez rok adminem i nie znasz komend? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikinov Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 +wiek +gt +/- podanie +/- sm (do nauczenia, jeśli potrzebujesz pomocy to pisz) +składka +prime +zachowanie na serwerze +doświadczenie jestem za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi