RdN Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Jako, że dochodzą do mnie słuchy o złym postępowaniu niektórych osób pełniących rangi funkcyjne zarówno na forum jak i serwerach podjąłem decyzje o zmianie naszej polityki względem administracji. Będziemy surowiej i z dużo większą stanowczością oceniać wasze zachowanie. Liczę, że zrozumiecie moją decyzje, która jest spowodowana tylko i wyłącznie dbaniem o dobro całej sieci. Ciężka praca i zaangażowanie wszystkich użytkowników będzie prowadziło do stopniowego rozwoju Cs-Zone. Informuje także iż w najbliższych dniach mogą nastąpić pewne zmiany personalne, ale będę się starał o to, żeby wszyscy byli zadowoleni i nikt nie poczuł się pokrzywdzony. W razie pytań - piszcie. 3 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Również się podłącze do tej wypowiedzi, dostaje codziennie masę skarg na ludzi na rangach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikinov Napisano 1 Września 2021 Udostępnij Napisano 1 Września 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi