bhop123909 Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Nick z serwera: .noclips Zuhn_cs-zone.pl, Imię:Łukasz Wiek: za 4dni 16 Steam ID:https://steamcommunity.com/profiles/76561199104675020/ Czas spędzony na serwerze (GT):3dni 11godz i 12min Doświadczenie: zerowe ale szybko sie ucze Znajomość komend admina : minimalne ale szybko sie ucze Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: poniewaz bardzo polubilem ten serwer poznalem na nim wiele spoko ludzi.nazywam sie Łukasz mam za 4dni 16 lat mieszkam w bytomiu jestem zabawny lubie nawiązywac nowe kontakty ludzie zazwyczaj lubia zemna chetnie rozmawiac interesuje sie samochodami i e-sportem.i bardzo chcialbym zostac adminem nigdy nim niezostalem a fajnie by bylo miec nowe doswiadczenie Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?:od 1godz do 3godz dużo gram w csa Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] TAK Akceptacja regulaminu admina/serwera: TAK Kontakt: mess dc Konto Prime?: [ TAK / NIE ] NIE Składka?: [TAK/NIE] co kiedy trzeba dawać składke jeżeli co miesiąc to TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 jestem na tak +szczerość +składka -sm 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhop123909 Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 tu mi sie akurat pomylilo moja wina sory myslalem ze to dni a po drugie niby czemu mialby byc szkodliwy dal serwera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhop123909 Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 no mam na imie luksz co mam jeszcze nazwisko napisac? a po drugie to jest moje stare konto wyslalem link do mojego aktualnego konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhop123909 Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 dobra chlopie szczerze jetstes idiota i nie powinnes miec admina poniewaz cos tu pisze a ty mowisz ze nie mam za 4 dni 16 lat chlopie wejs sie pukni w glowe a po drugie tak dostalem na tamtym koncie vac bana za nic tak wiec wiesz i tera informacja zastanowcie sie nad tym panem ja juz wiem ze nie bede na peno adminem bo jest tu ten idota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Za wypowiadanie się pod własnym postem oraz obrażanie osoby wypowiadającej się pod twoim podaniem w konsekwencji kończy się jego odrzuceniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi