Skocz do zawartości

[Odrzucone] podanie na admina

bhop123909

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z serwera: .noclips Zuhn_cs-zone.pl,
Imię:Łukasz
Steam ID:https://steamcommunity.com/profiles/76561199104675020/
Czas spędzony na serwerze (GT):3dni 11godz i 12min
Doświadczenie: zerowe ale szybko sie ucze
Znajomość komend admina : minimalne ale szybko sie ucze
Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: poniewaz bardzo polubilem ten serwer poznalem na nim wiele spoko ludzi.nazywam sie Łukasz mam za 4dni 16 lat mieszkam w bytomiu jestem zabawny lubie nawiązywac nowe kontakty ludzie zazwyczaj lubia zemna chetnie rozmawiac interesuje sie samochodami i e-sportem.i bardzo chcialbym zostac adminem nigdy  nim niezostalem a fajnie by bylo miec nowe doswiadczenie
Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?:od 1godz do 3godz dużo gram w csa
Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] TAK
Akceptacja regulaminu admina/serwera: TAK
Kontakt: mess dc 
Konto Prime?: [ TAK / NIE ] NIE

Składka?: [TAK/NIE] co kiedy trzeba dawać składke jeżeli co miesiąc to TAK

tu mi sie akurat pomylilo moja wina sory myslalem ze to dni a po drugie niby czemu mialby byc szkodliwy dal serwera?

no  mam na imie luksz co mam jeszcze nazwisko napisac? a po drugie to jest moje stare konto wyslalem link do mojego aktualnego konta

dobra chlopie szczerze jetstes idiota i nie powinnes miec admina poniewaz cos tu pisze a ty mowisz ze nie mam za 4 dni 16 lat chlopie wejs sie pukni w glowe a po drugie tak dostalem na tamtym koncie vac bana za nic tak wiec wiesz i tera informacja zastanowcie sie nad tym panem ja juz wiem ze nie bede na peno adminem bo jest tu ten idota

Za wypowiadanie się pod własnym postem oraz obrażanie osoby wypowiadającej się pod twoim podaniem  w konsekwencji kończy się jego odrzuceniem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...