tomec Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Nick z serwera: iTomeczeQ CS-ZONE.PLImię: TomekWiek: 15 po mutacjiSteam ID: STEAM_0:0:463638113Czas spędzony na serwerze (GT): GT działa ale usunęło godziny z retake mirage gdzie miałem +10 h (aktualnie jest więcej map jakby ktoś nie wiedział i był jakby reset)Doświadczenie: PosiadamZnajomość komend admina w skali 0-10 : 5/10Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Spełniam wszystkie wymagania . Jestem ogarnięty i ludzie na serwerze mnie lubią i znają . Poza tym prawie codziennie głosuje na serwery co nie każdy robi... . Nie mam osób nastawionych negatywnie w moją stronę i uwielbiam pomagać innym graczom . O mnie : W wolnym czacie lubie grac w cs:go, jeździć na rowerze , przeglądać forum i boostować kolegów :) .Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: +/- 2h (Zależy od dnia i aktywności innych graczy)Posiadasz sprawny mikrofon?[ TAK / NIE ]: TAKAkceptacja regulaminu admina/serwera: TAKKontakt: mess dsc ts3 steam Konto Prime?[ TAK / NIE ]: TakSkładka |10 zł miesięcznie|[ TAK / NIE ]: nie (po kupieniu nowego komputera może się to zmienić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Z racji, iż widzę starania z twojej strony na serwerze przyjmuję na okres próbny 7 dni. Odezwij się do mnie na pv lub ts3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 28 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi