Skocz do zawartości

[Zbanowany] ban veen | Only Mirage

veen

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: veen

Nick admina banującego: sajmon094

Data/Mapa: mirage 26.11.20 14:16 

SteamID: STEAM_1:1:543689691STEAM_1:1:543689691

Serwer na którym zostałeś zbanowany : Only Mirage

Opis sytuacji: Witam, wszedłem na serwer aby pograć na czymś innym a nie w kółko to samo. Zacząłem po prostu grać gracze wchodzili mi pod celownik, zabijałem to mówili że aimbot, stałem w miejscu w oknie ktoś skakał na shorcie potem po drabinie do drabinkowego i włączył scopa, wenta nie zniszczył peekuje go zabijam to wtedy mam wh bo używam słuchawek. Wiadomo na serwerach nie grają same globale bądź 10 lvl faceit, dla nie których po prostu te kill'e same przychodzą. Nie potrafię określić która sytuacja czy cała moja gra była dziwna. Wszystko było robione bez cheatów, ze słuchawkami odrobiną skilla tam nie ma jakiś mega dziwnych sytuacji tylko takie typowe sytuację które można spotkać w trakcie meczu. Leciały obelgi w moją stronę nie jestem konfidentem więc nie powiem kto. Ale ignorowałem takie coś. Po zapytaniu się "czemu cheatujesz" odpowiadam grzecznie "nie cheatuję". Jestem po prostu dobrym graczem i znam się na tej grze bardzo dobrze. 

Długość bana :  permanentny

No niestety ale się mylisz :P  nie cheatowałem. Jestem dobry po prostu może to tak wygląda jak aimlock ale nim nie jest. Na innych serwerowniach też byłem banowany ale jednak dostawałem unbana. Na jednych z forum jest też pechowcem miesiąca ponieważ byłem banowany 8 razy podajże za "cheating" i za każdym razem dostawałem unbana bo admini się mylili. Potwierdzą to ze tak dobrze gram administratorzy innych serwerów. 

Mogę poprosić link do demka? aż sam bym sobie obejrzał :P

I chce ponowić pytanie czy mogę dostać link do demka bo jak chciałem demko znaleźć to nie ma demek

Fakt napisałem że za każdym razem ale to chodzi o ten serwer gdzie jestem cały czas banowany i dostaje unbany 

Fakt napisałem że za każdym razem ale to chodzi o ten serwer gdzie jestem cały czas banowany i dostaje unbany 

4.20-nic podejrzanego normalny reflex

4.25-podejrzany prefire na 2 ninja ale może sie zdążyć

11.52-przyklejenie się celownika do głowy

15.05-słyszał gracza  wchodzącego na schody wiec domyślał się gdzie stoi przeciwnik

widać że próbujesz sie kryć ale coś sie gubisz

• Lubię to! 2

sygnaturaez.png.c8689f7bce6ae9bc50b47d1d343915e5.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...