veen Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Twój nick: veen Nick admina banującego: sajmon094 Data/Mapa: mirage 26.11.20 14:16 SteamID: STEAM_1:1:543689691STEAM_1:1:543689691 Serwer na którym zostałeś zbanowany : Only Mirage Opis sytuacji: Witam, wszedłem na serwer aby pograć na czymś innym a nie w kółko to samo. Zacząłem po prostu grać gracze wchodzili mi pod celownik, zabijałem to mówili że aimbot, stałem w miejscu w oknie ktoś skakał na shorcie potem po drabinie do drabinkowego i włączył scopa, wenta nie zniszczył peekuje go zabijam to wtedy mam wh bo używam słuchawek. Wiadomo na serwerach nie grają same globale bądź 10 lvl faceit, dla nie których po prostu te kill'e same przychodzą. Nie potrafię określić która sytuacja czy cała moja gra była dziwna. Wszystko było robione bez cheatów, ze słuchawkami odrobiną skilla tam nie ma jakiś mega dziwnych sytuacji tylko takie typowe sytuację które można spotkać w trakcie meczu. Leciały obelgi w moją stronę nie jestem konfidentem więc nie powiem kto. Ale ignorowałem takie coś. Po zapytaniu się "czemu cheatujesz" odpowiadam grzecznie "nie cheatuję". Jestem po prostu dobrym graczem i znam się na tej grze bardzo dobrze. Długość bana : permanentny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veen Napisano 26 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 No niestety ale się mylisz nie cheatowałem. Jestem dobry po prostu może to tak wygląda jak aimlock ale nim nie jest. Na innych serwerowniach też byłem banowany ale jednak dostawałem unbana. Na jednych z forum jest też pechowcem miesiąca ponieważ byłem banowany 8 razy podajże za "cheating" i za każdym razem dostawałem unbana bo admini się mylili. Potwierdzą to ze tak dobrze gram administratorzy innych serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veen Napisano 26 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Mogę poprosić link do demka? aż sam bym sobie obejrzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veen Napisano 26 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Już proszę bardzo daję dowody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veen Napisano 26 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 I nigdzie nie napisałem że za każdym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veen Napisano 26 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 proszę bardzo ---> https://forum.pompateam.pl/index.php?/profile/4173-svnny/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veen Napisano 26 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 I chce ponowić pytanie czy mogę dostać link do demka bo jak chciałem demko znaleźć to nie ma demek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veen Napisano 26 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Fakt napisałem że za każdym razem ale to chodzi o ten serwer gdzie jestem cały czas banowany i dostaje unbany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veen Napisano 26 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Fakt napisałem że za każdym razem ale to chodzi o ten serwer gdzie jestem cały czas banowany i dostaje unbany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 27 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 4.20-nic podejrzanego normalny reflex 4.25-podejrzany prefire na 2 ninja ale może sie zdążyć 11.52-przyklejenie się celownika do głowy 15.05-słyszał gracza wchodzącego na schody wiec domyślał się gdzie stoi przeciwnik widać że próbujesz sie kryć ale coś sie gubisz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 27 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 27 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi