kawusia Napisano 28 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2020 Nick z serwera: KawkaImię:WojciechWiek:14Steam ID: STEAM_1:1:563224182Czas spędzony na serwerze (GT): https://www.gametracker.com/player/kawka/51.83.150.44:30035/Doświadczenie: W Miarę jestem tu od początków sieci zna mnie każdy i wie dużo o moim doswiadczeniu mam admina na AwpZnajomość komend admina w skali 0-10 :9/10Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Mam na imię Wojciech mam 14 lat lubie piłkę nożną jak i ręczną chciałbym zostać Adminem,ponieważ będe pilnował porządku na serwerze a takze umilał graczom gre poprzez konkursy zabawy :)Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 5/10Posiadasz sprawny mikrofon?[ TAK / NIE ]: TAKAkceptacja regulaminu admina/serwera: jak najbardziejKontakt: Fb,Steam,TsKonto Prime?[ TAK / NIE ]: Nie ale już niedługo będzieSkładka |10 zł miesięcznie|[ TAK / NIE ]:TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 28 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2020 +sprawny mikrofon +składka +doświadczenie +relacje z graczami +chęci Jestem na TAK. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikinov Napisano 28 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2020 na tak: +sm +doświadczenie +składka +prime, mikro -wiek jak najbardziej na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 28 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi