Właściciel ItachiUchiha Napisano 30 Listopada 2020 Właściciel Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 Nick z serwera: Itachi-Uchiha Imię:PrzemekWiek: 29Steam ID: 76561198951148056Czas spędzony na serwerze (GT): https://www.gametracker.com/player/Itachi-Uchiha/51.83.150.44:30035/Doświadczenie: Jestem małym Adminem na Serwie 1 vs 1 Znajomość komend admina w skali 0-10 : znam tak 2 na 10 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Dlatego ze mam nadzieje rozwinąć serwer razem z innymi Adminami . I chciałbym dobrze opiekować się serwerem . A co do mnie nazywam się Przemek mam 29 lat jak już wyżej pisałem. Studiuje Informatyka, robię trochę grafiki i nagrywam od czasu do czasu jakąś nutkę . A tak to spędzam czas na Csie i w innych grach .Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: To zależy od Nauki w weekend mogę z 2 do 3 godzin poświecić Posiadasz sprawny mikrofon?[ TAK / NIE ]: Tak.Akceptacja regulaminu admina/serwera: TakKontakt: discord, fb, Teamspeak .Konto Prime?[ TAK / NIE ]: Mam Składka |10 zł miesięcznie|[ TAK / NIE ]: Easy 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 30 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 jestem na tak +wiek +składka +czas do zaoferowania 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawusia Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Jak najbardziej na tak +Chęci +ogarnięty +składka +prime -Komendy Ale wierzę że szybko się nauczysz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 28 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi