luki Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Twój nick: luki. Cs-zone.pl Nick admina banującego: Ekrahb Data/Mapa: 12-02-20 10:44 de_inferno SteamID: STEAM_1:0:521281456 Serwer na którym zostałeś zbanowany : [PL] [Retake] Cs-Zone.pl [128] !store !knife !ws Opis sytuacji: Wygrywałem z Ekrahbem i dałem mu kosę po czym osądził mnie o wh i aimbota i dostałem perma dodam też że mam szeryfa gdy on ma g4 ogólnie nie mam nic do niego tylko radził bym mu najpierw przejrzeć moje demko potem osądzać czy uzywam wspomgaczy Długość bana : Permamentny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 @ Ekrahb 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 14.15-w sumie masz racje lecz mógł odczytywać smsa lub wybierać coś na serwerze 15.10-normalna akcja 16.22-koejna nirmalna ackaj po prostu pickuje saita 21.50 odbiegłeś od defa wiec domyślał sie ze podbiegniesz nie miałeś czasu to mógł zagrać na spokojnie 22.20-sprawdzał każda miejscówke po koleji druga mapa 1.32-po obejrzeniu 2 demek widać ze ten gracz pickuje w ten sam sposób 6.20 jedyna podejrzana akcja bo spojrzał sie na saita i poszedł dalej gracz czysty ;D 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi