HaQ Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Jak pewnie zauważyliście udostępniliśmy nowy styl forum oraz zmieniliśmy hosting. Podzielcie się z nami opinią na temat odświeżonego wyglądu i prędkości forum oraz sourcebans'a w poście poniżej 🙂 Możecie też zgłaszać wykryte przez Was błędy. Wzór do zgłaszania błędów: Miejsce wystąpienia błędu - Krótki opis - Z pozdrowieniami, Administracja. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 pog totalny 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UHG GG Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 pog 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ItachiUchiha Napisano 7 Grudnia 2020 Właściciel Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Aaa bardzo ładnie wygląda teraz strona i widzę że nawet nowe Logo mamy. Strona na nowym hostingu bardzo szybko i sprawnie działa. Chwilowo jeszcze nie zauważyłem błędów jeśli coś zauważę dam znać. Podoba mi się ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomec Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 pogchamp 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucyna216 Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Fajnie, ciemno, mrocznie a rangi w końcu widoczne są świetna robota co więcej dodać @ HaQGratulacje 👏👏 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wikuś Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 supcio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KseMa Napisano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2020 a bardzo spoczko podoba mi sie błędów nie zauważyłem jak narazie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ Napisano 11 Lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ Napisano 11 Lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi