JAMI Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 ---------------------------------------------------------------------------------- PODANIE Imię: Jakub Wiek: Hot 17 Opisz swoją osobę: Mam na imię Jakub, mieszkam w małej osadzie wojowników koło Ukrainy, hobbistycznie łowie rybki nad Bugiem, lubię grać w fifkę ze znajomymi. Co cię skłoniło do napisania podania?:Jestem aktywny na forum i chciałbym pomóc kolegom w rozwoju sieci i żeby mieli mniej obowiązków Dlaczego ty?:Sądzę że ta rola pasuje do mojej osoby bardzo dobrze Jak sobie wyobrażasz przyszłą pracę jako moderator?: Chciałbym pomagać innym użytkownikom na forum, pomóc innym moderatorom w obowiązkach, pilnować porządku. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 2-3h Czy miałeś styczność z IPS?: Nie, ale szybko się uczę Kontakt: FB/STEAM ---------------------------------------------------------------------------------- 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucyna216 Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Jestem na: TAK Chłopak się stara, odwala dużo roboty, ma dobry kontakt ze wszystkimi, zna się ma tym, ogarnięty, aktywny, przyda się jakiś dobry moderator oprócz Bożydara. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KilleR Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Jestem na Tak +wiek +aktywność +/-doświadczenie -podanie znam Cię i mógłbyś się bardziej wysilić a nie leniucha zgrywać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReGi Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Oj Jami Jami Jami, Powiem krótko i na temat, od pewnego czasu zacząłeś być moim Business Managerem i dzięki temu dostaję masę nowych zleceń na różnego rodzaju pluginy / paczki. To świadczy o bardzo dobrych umiejętnościach komunikacji oraz perswazji, jako osoba wydajesz mi się w miarę ogarnięty, chodź nieraz potrafisz być natrętny. Moim zdaniem powinieneś poradzić sobie na stanowisku Moderatora. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 +wiek +aktywność na forum +zaangażowanie w sprawy forumowe +potrafisz czasami podejść na spraw na poważnie +z chęcią wezmę cię pod moje skrzydła i będzie owocna współpraca - mało przekonujące podanie, mogło być bardziej rozbudowane i mogłeś się troszkę wysilić -IPS Koniec końców jestem na Tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi