UHG GG Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Imię: Kacper Wiek: 16 Opisz swoją osobę: Mam na imię Kacper mam 16 lat chodzę do technikum o profilu technik informatyk. Moim hobby jest piłka nożna i granie w różne gry takie jak Csgo,GTA V,League of legend, Rocket league. Moja najwyższa ranga w cs go to byl Lemik. Umiem rozróżnić kto używa wspomagaczy a kto ich nie posiada Dlaczego ty?: Pisze podanie ponieważ chce pomóc bardziej sieci i umiem rozpisywać demka myślę, że nadaje się na tą posadę. Gram w cs;go ponad 3 lub 4 i wiem jak działają wspomagacze Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:Około 1 do 2h Czy miałeś styczność z jakimikolwiek cheatami?: Oczywiście, że tak Kontakt/STEAMID:STEAM_1:1:542869177 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 jestem na tak -podanie +wiek +doświadczenie 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KilleR Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Na Tak +wiek +chęci +doświadczenie -podanie mógłbyś się bardziej wysilić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomec Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Jestem na Tak +wiek +doświadczenie/chęci +podanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Podanie ODRZUCAM 3/4 głosów masz na tak ale powodem odrzucenia jest: Ledwo co dostałeś rangę Opiekuna Serwera- Wykaż się tam dopiero. Zamknięta Rekrutacja Bardzo słabe podanie wizualnie i wcale nie przekonywujące. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi