tomec Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Imię : Tomek Wiek : 15 Opisz swoją osobę : Chodzę do 1 klasy liceum na profil matematyczno fizyczno informatyczny . Mieszkam w niewielkiej miejscowości na podlasiu. Aktualna ranga w csie to dmg . W wolnym czasie siedze na forum , serwerach , gram w csa i jezdze rowerem . Interesuje się częściami do komputerów, a także ich działaniem . W szkole uczę się na 3/4 . W wolnym czasie siedzę na team speak'u 3 i rozmawiam z innymi Co cię skłoniło do napisania podania? : Chciałbym pomóc dla innych adminów i dla Ekrahb'a w prowadzeniu serwera jak i w jego ulepszaniu . Ile czasu poświęcasz na forum i serwer dziennie? : forum zalezy od dnia ale zazwyczaj ok.3 podczas lekcji , serwer zalezy od dnia ale zazwyczaj ok.2 Czy miałeś styczność z FTP serwera? : nie Kontakt : Discord TS3 Messenger Steam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Mati_ Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Jak dla mnie to jeden opiekun wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UHG GG Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 +/-Wiek +Chęci +Aktywność +/-Podanie JESTEM NA TAK (Ekrahb ma za dużo roboty sam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Mati_ Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 18 minut temu, _Mati_ napisał: +Aktywność +Zaangażowanie +Wiek +Relacja z graczami Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KilleR Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Jestem na TAK +wiek +aktywność +zaangażowanie +chęci +/-podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomec Napisano 10 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Proszę o odrzucenie , aktualnie 1 opiekun wystarczy a na serwerze panuje spokój . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi