Michal Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Nick z serwera: Michal Imię: Michał Wiek: 17 Steam ID:STEAM_0:1:497899837 Czas spędzony na serwerze (GT):95.8h Doświadczenie: Bardzo duże, ponieważ byłem adminem na kilku serwerach Znajomość komend admina : 5/10 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: jestem z woj. lubelskiego z pasji kiedyś piłka nożna teraz bardziej siatkówka a dlaczego ja mam być adminem? ponieważ niektórzy mówią że do tego sie nadaję a doszły mnie słuchy że kilka osób zostało zdegradowanych więc oto jestem Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?:kilka godzin codziennie czasem mnie tylko w weekendy nie ma Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] Akceptacja regulaminu admina/serwera: Akceptuję w 100% Kontakt:discord steam Konto Prime?: [ TAK / NIE ] Składka?: [TAK/NIE] 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Jestem na TAK + gt + wiek + doświadczenie + kultura - składka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomec Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Konto pod podanie ... Aktualnie jestem za okresem próbnym +wiek +gt -skladka -aktywnosc na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 jestem na tak +składka +wiek +czas spędzony na serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ Napisano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 Podanie AKCEPTUJE na okres próbny 10 dni. Skontaktuj się z @ RdN w wiadomości prywatnej tylko bez spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ Napisano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi