Skocz do zawartości

Skarga

tomec

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: iTomeczeQ
Nick osoby na którą składasz skargę: Ekrahb
Opis sytuacji: Sytuacja ta dzieje się ciągle . Opiszę to w kilku zdaniach . Od kiedy Ekrahb dostał opiekuna wprowadził na serwer 1v1 inną atmosferę . Zaczął się żądzić wyzywać , przeklinać (o wiele więcej) , i spamować różnymi postami na forum jak i na czatboxie . Jeśli w takim straszeniu nie ma nic złego to nie wiem czy namawianie innych graczy (do składania podań , kolejna rzecz żeby się wypowiedzieć i nabić post XD) i ich faworyzowanie (dawanie ostrzeżeń i na tym się kończyło chociaż zachowanie nie zmieniało się) . Najbardziej nie podoba mi się zachowanie na ts'ie . Co drugie słowo to przekleństwo . O ile innym może to nie przeszkadzać , mi to nie odpowiada . Dzisiaj dostałem warna od niego , chociaż według regulaminu ten warn nie ma żadnego sensu (to mogłbym rozwinąć ale na pv) . Na koniec dodam , że kilku adminów zrezygnowało tu cytuję:

"ale on jest z*ebany zabrania używania postaci przez niego vip nie ma keva (chodziło o hełm)
chłop przyszedł i niszczy serwer
teraz vip nie ma sensu kupywać"

"ale mnie w*uria ten ekrahb
czepia się wszystkiego"

SteamID oskarżonego: STEAM_1:1:160987229
Data i czas zdarzenia: ciągle trwa
Dowód (ss/demko): mogę podać pv zeby tu nie bylo spamu

• Lubię to! 1
  • Haha! 1
  • Kocham to! 1

Animated GIF

Zdajemy sobie sprawę z danego użytkownika i to fakt że po awansie mu tak zwanie odwaliło. Lecz szybciutko zostanie zgładzony na swoje miejsce i nie pozwolimy na takie sytuację jakie wyprawia, podjąłem decyzję co do danego użytkownika

• Zakaz reportowania postów - Nagminne nadużywanie reportowania postu cytuje " Do edycji" 
  • Zabranie dostępu do notatek moderacyjnych - również są nadużywane i wychodzą po za jego dział i upomina użytkowników.
  • Wprowadzenie moderacji posta - Każda zawartość którą chce dodać musi zostać zaakceptowana przez Moderatora.

Miejmy nadzieję że te działania pomogą w pewien sposób, nie chcemy tu takich sytuacji. Jest to ostatnie ostrzeżenie jeżeli wpłynie na ciebie kolejna skarga, nasze drogi się rozejdą i współpraca zostanie zamknięta.

Oczywiście wraz z poprawą zachowania zostaną ściągnięte ograniczenia z konta.

Teraz trochę do samego @ Ekrahb

Nie chcemy cię "skracać" ale sam nas do tego zmuszasz, wypisujesz do ludzi od razu w prywatnej wiadomości jeżeli dostaniesz Warna czy też notatkę. Nigdy bezpodstawnie nie zostało dodane ostrzeżenie tylko jest weryfikowane na grupie naszej. Wchodzisz do nas na kanał gdzie pracujemy nad forum i wyraźnie było napisane cytuje "NIE WCHODZIĆ" ty pomimo to wchodzisz i się nie interesujesz że coś tam pisze, każdy potrafi się stosować to i ty się zastosujesz. Za każdą sytuacją jest " płacz" upominam cię na pw że źle robisz ty nadal uparcie się ze mną kłócisz pomimo że siedzę w tym dłużej 2x niż ty...  Wychodzisz po za swoje obręby pracy czym każdego przysłowiowo denerwujesz. Nie wspominam o banach permach za reklamę gdzie nawet gracza nie ostrzegłeś. Chłopaku zastanów się troszkę bo odwalasz...

Team

Cs-Zone.pl

• Lubię to! 2
  • Kocham to! 2

1. Kłamstwo

2.Teraz byś kupił vipa ?

3.Słabo ci to idzie

4.-mam najgorszą opinię ? Że jestem surowym adminem i jesli ktos lamie regulamin stosowalem się jedyny do taktyfikatora reszta wcale 

-z tym sie jednym zgodze ale bez przesady

-tutaj powinienes się wykazać dojrzałoscią a jedyne co wydać to agresje słowną 

-tylko powiedzialem ze nie robi godzin a sugerowanie to nie jest namawianie np. kupie ci cos a kupic ci cos ? widac roznice

5.bardzo go lubie chociaz nie stosuje się do taktyfikatora 

6. Przyszedles nie dawno na siec i wymierzasz sprawiedliwosc jakbys gral z ludzimi od lat

7.tutaj tak ale helm powinien zostac

8.XD dobry żarcik , jesli nie wiesz to reszta stara się być twoim pupilkiem 

9. nie tylko twoje ale reszty tez   "Rządzę się, bo sprawuję na Wami opiekę i za Was odpowiadam" czyli mamy brać z ciebie przykład niestety twoje zachowanie nie jest tego godne

• Lubię to! 1
  • Kocham to! 1

Animated GIF

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...