tomec Napisano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 Twój nick: iTomeczeQ Nick osoby na którą składasz skargę: Ekrahb Opis sytuacji: Sytuacja ta dzieje się ciągle . Opiszę to w kilku zdaniach . Od kiedy Ekrahb dostał opiekuna wprowadził na serwer 1v1 inną atmosferę . Zaczął się żądzić wyzywać , przeklinać (o wiele więcej) , i spamować różnymi postami na forum jak i na czatboxie . Jeśli w takim straszeniu nie ma nic złego to nie wiem czy namawianie innych graczy (do składania podań , kolejna rzecz żeby się wypowiedzieć i nabić post XD) i ich faworyzowanie (dawanie ostrzeżeń i na tym się kończyło chociaż zachowanie nie zmieniało się) . Najbardziej nie podoba mi się zachowanie na ts'ie . Co drugie słowo to przekleństwo . O ile innym może to nie przeszkadzać , mi to nie odpowiada . Dzisiaj dostałem warna od niego , chociaż według regulaminu ten warn nie ma żadnego sensu (to mogłbym rozwinąć ale na pv) . Na koniec dodam , że kilku adminów zrezygnowało tu cytuję: "ale on jest z*ebany zabrania używania postaci przez niego vip nie ma keva (chodziło o hełm) chłop przyszedł i niszczy serwer teraz vip nie ma sensu kupywać" "ale mnie w*uria ten ekrahb czepia się wszystkiego" SteamID oskarżonego: STEAM_1:1:160987229 Data i czas zdarzenia: ciągle trwa Dowód (ss/demko): mogę podać pv zeby tu nie bylo spamu 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Mati_ Napisano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 Zazdrosny Xddddddddddddddddddddddd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ Napisano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 Zdajemy sobie sprawę z danego użytkownika i to fakt że po awansie mu tak zwanie odwaliło. Lecz szybciutko zostanie zgładzony na swoje miejsce i nie pozwolimy na takie sytuację jakie wyprawia, podjąłem decyzję co do danego użytkownika Zakaz reportowania postów - Nagminne nadużywanie reportowania postu cytuje " Do edycji" Zabranie dostępu do notatek moderacyjnych - również są nadużywane i wychodzą po za jego dział i upomina użytkowników. Wprowadzenie moderacji posta - Każda zawartość którą chce dodać musi zostać zaakceptowana przez Moderatora. Miejmy nadzieję że te działania pomogą w pewien sposób, nie chcemy tu takich sytuacji. Jest to ostatnie ostrzeżenie jeżeli wpłynie na ciebie kolejna skarga, nasze drogi się rozejdą i współpraca zostanie zamknięta. Oczywiście wraz z poprawą zachowania zostaną ściągnięte ograniczenia z konta. Teraz trochę do samego @ Ekrahb Nie chcemy cię "skracać" ale sam nas do tego zmuszasz, wypisujesz do ludzi od razu w prywatnej wiadomości jeżeli dostaniesz Warna czy też notatkę. Nigdy bezpodstawnie nie zostało dodane ostrzeżenie tylko jest weryfikowane na grupie naszej. Wchodzisz do nas na kanał gdzie pracujemy nad forum i wyraźnie było napisane cytuje "NIE WCHODZIĆ" ty pomimo to wchodzisz i się nie interesujesz że coś tam pisze, każdy potrafi się stosować to i ty się zastosujesz. Za każdą sytuacją jest " płacz" upominam cię na pw że źle robisz ty nadal uparcie się ze mną kłócisz pomimo że siedzę w tym dłużej 2x niż ty... Wychodzisz po za swoje obręby pracy czym każdego przysłowiowo denerwujesz. Nie wspominam o banach permach za reklamę gdzie nawet gracza nie ostrzegłeś. Chłopaku zastanów się troszkę bo odwalasz... Team Cs-Zone.pl 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomec Napisano 11 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 1. Kłamstwo 2.Teraz byś kupił vipa ? 3.Słabo ci to idzie 4.-mam najgorszą opinię ? Że jestem surowym adminem i jesli ktos lamie regulamin stosowalem się jedyny do taktyfikatora reszta wcale -z tym sie jednym zgodze ale bez przesady -tutaj powinienes się wykazać dojrzałoscią a jedyne co wydać to agresje słowną -tylko powiedzialem ze nie robi godzin a sugerowanie to nie jest namawianie np. kupie ci cos a kupic ci cos ? widac roznice 5.bardzo go lubie chociaz nie stosuje się do taktyfikatora 6. Przyszedles nie dawno na siec i wymierzasz sprawiedliwosc jakbys gral z ludzimi od lat 7.tutaj tak ale helm powinien zostac 8.XD dobry żarcik , jesli nie wiesz to reszta stara się być twoim pupilkiem 9. nie tylko twoje ale reszty tez "Rządzę się, bo sprawuję na Wami opiekę i za Was odpowiadam" czyli mamy brać z ciebie przykład niestety twoje zachowanie nie jest tego godne 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi