UHG GG Napisano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 (edytowane) Imię: Kacper Wiek: 16 Opisz swoją osobę: Mam na imię Kacper,mieszkam w małej wsi obok Ukrainy. Jestem miłą i spokojna osobą. Jestem tolerancyjny i wychodzę z założenia, że wszyscy są inny, ale każdy równy. Jestem uczciwy i zabawny a także obustronny. Co cię skłoniło do napisania podania?: Piszę podanie ponieważ przed wczoraj dwóm junior adminom zostało odebrane uprawnienia a dodatkowa para rąk zawszę się przyda. Dlaczego ty?: Ponieważ jestem ambitną i pracowitą osobą, myślę ze mogę dużo zmienić na forum aby było więcej osób i chce żeby było jeszcze lepsze niż jest do tej pory . Jak sobie wyobrażasz przyszłą pracę jako moderator?: Kilku godzinna aktywność ma forum odbieranie i dawanie rang a także zamykanie działów , pomaganie dla innych użytkowników Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 2-3 godzinny dziennie Czy miałeś styczność z IPS?: Tak Kontakt: Steam lub team speak 3 Edytowane 11 Grudnia 2020 przez UHG GG 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlancioR Napisano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 Jestem na tak +/- staż +wiek +IPS +chęci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ItachiUchiha Napisano 11 Grudnia 2020 Właściciel Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 Jestem na tak + staż +wiek + ogromne chęci +Dobry Admin i Opiekun Mam nadzieje ze podołasz zadaniu ;) 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucyna216 Napisano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 Jestem na NIE - staż - mała aktywność - wiek + IPS + chęci Moim skromnym zdaniem jesteś zbyt młody i nie gotowy jeszcze na tak poważną rangę moderator musi dużo ogarniać i sam musi być ogarnięty. Jeszcze nie jesteś gotowy pobądź z nami trochę dłużej bardziej się poznamy i zobaczymy zachowanie i może wtedy póki co na tyle osób ile jest na forum a jest ich mało 3 moderatorów starczy. Jak będzie więcej osób na forum i będzie się coś działo wtedy można próbować. Osobiście nic do ciebie nie mam więc nie gniewaj się. 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 jestem za okresem próbnym -/+wiek +ips -zachowanie 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aplaus Napisano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 (edytowane) -podanie -zachowanie na ts -nad używanie komend na ts co 20 sek dostawałem kicka jak dostał permisje -masz już admina na 1vs1 i opiekuna na Retaku z czego na Retaku nie ma go w ogóle Jestem na nie Edytowane 11 Grudnia 2020 przez Bozydar 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandziocha Napisano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 - Podanie słabe, jak na starania o ową rangę - moderator powinien bardziej zwracać uwagę na interpunkcje czy składnie zdań, ponieważ jest wizytówką forum - wiek + chęci oraz zapał do pracy + Znajomość IPS Osobiście jestem na nie, ale Good Luck mordeczko 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Podanie ODRZUCAM Myślę że wypowiedź @ Bozydar zostawia tu wiele do życzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi