VakoSss Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Imię: Błażej Wiek: 20 Opisz swoją osobę: Miły Sympatyczny sumienny w wykonywaniu obowiązków Co cię skłoniło do napisania podania?: Rekrutacja otwarta wiec szukacie kogoś do pomocy wiec napisałem podanie myślę ze sobie poradzę w obowiązkach moderatora Dlaczego ty?: Chciałbym pomoc jak najlepiej innym Moderatorem w obowiązkach Jak sobie wyobrażasz przyszłą pracę jako moderator?: Wiadomo żeby Forum jak najlepiej się rozwijało i więcej ludzi do nas przybywało Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 2h Czy miałeś styczność z IPS? : Właśnie Akurat z tym nie miałem styczności ale szybko się uczę wiec na pewno ogarnę Kontakt: Steam Forum ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 (edytowane) Jestem na nie -aktywnośc na forum -podanie -ips +wiek Edytowane 13 Grudnia 2020 przez JAMI 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandziocha Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 - Aktywność na forum, jak i udzielanie się w tematach - IPS - Składnia zdań oraz interpunkcja "wiec szukacie kogoś do pomocy wiec napisałem podanie myślę ze..." Jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSide Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 -ips - Podanie -interpunkcja i składanie zdań - aktywność na forum Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniiilive Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Jestem na nie: -IPS -Interpunkcja -aktywność na forum -podanie napisane "na kolanie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ Napisano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 - Słabe podanie - ips - Aktywność w postach i na forum mega słaba Podanie ODRZUCAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ Napisano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi