Smutny pies Napisano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Rodzaj serwera: Only dedust 2 Nick i link do STEAM właściciela: Smutny pies a Steam Smutny pies Wiek właściciela: 16 GT: https://www.gametracker.com/server_info/188.165.19.26:27230 Opis [Admini, staż itp.]: Serwer powstał miesiąc temu reklama zaniedlugo będzie kupiona jest 1 technik i 1 admin są bardzo ogarnięci w życie serwera i z funduszami ;) itp, mam hajsik na reklamę za niedługo i na rozwój serwera admini są nawet spoczko, kulturalni zabawni umia smieszkowac ( ale dla chętnych xD ) chcialbym poszukać wystrojowego nadzorowego forum, gdzie ludzie np, mają kulturę szacunek i itp weszłam na forum przez nazwę kolegi bo mial nazwę Zonusiek i wpisalem cs-zone.pl i wyświetliło forum. :D mam 16 lat za 2 tygodnie lubię grać w piłkę smieszkowac, czytać książki i grać dd2 lub JB lub BB :) chcialbym też żeby ktoś z forum wbijał żeby była lepsza zabawa :) mysle że jestem kulturalna osoba i rozwinięta w życie serwera i forum ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smutny pies Napisano 15 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Weszlem * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RdN Napisano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi