神作弊 Napisano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Twój nick: 一鍵式 |Pvpro.com Nick admina banującego: [Globalny Moderator] Bożydar Data/Mapa: 12-15-20 18:23 / mapa jakiś minecraft SteamID: STEAM_1: 0: 125371832 Serwer na którym zostałeś zbanowany : AWP Only Opis sytuacji: Grałem normalnie. Bana dostałem za kampienie, a nie kampiłem. Były takie sytuacje gdzie stałem za drzewem ale z tego powodu, że sam zostałem i nie umiałem wyjść za drzewa bo dwie osoby we mnie były wcampione. Długość bana : Stały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyna Napisano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 @ Bozydaropisz sytuację i demko. 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 ban słuszny jednak bożydar sie pomylił i zamiast dać bana na godzine dał perma 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyna Napisano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Ban został, skrócony, zakończony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyna Napisano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi