daniiilive Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Nick: @ daniiilive Podczas gdy zabije nas przeciwnik i oglądamy killcam, wtedy gdy pada strzał od którego giniemy. W tym momencie ręce przesuwają się do góry i wtedy obraz się lekko ścina czy pp przesuwa z rękami. Jest to bardzo uciążliwe, zwłaszcza gdy gracz chce sprawdzić autentyczność samodzielnego strzału ze strony przeciwnika :/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ItachiUchiha Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Mam podobny problem bo przy każdej powtórce jak zostaje zabity, pokazuje mi kamerka jak ktoś strzela tak jakby Aimbota miał, cały celownik do góry podskakuje. Postaram się coś z tym wymyślić i jakoś może da się to naprawić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniiilive Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 O coś takiego mi chodziło 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyna Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi