AFZIG Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Twój nick: ✬AFZIG✬ Nick osoby na którą składasz skargę: iTomeczeQ Opis sytuacji: Dostałem bana z powiedzenie ,, Wulgaryzmy kurwa". Zero ostrzeżenia od strony Tomeczka żebym się uspokoił i dostałem od razu bana na godzinę. A z zgodnie z regulaminem jest ,,nagminne używanie wulgaryzmów. Najpierw [Kick -> Ban 5min. -> a potem Ban 1h.] SteamID oskarżonego: iTomeczeQ Data i czas zdarzenia: 14:24 Dowód (ss/demko): Dzisiejsza akcja 17.12.2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomec Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 (edytowane) Skomentuję to tak . Słuchałem ciebie i reszty przez 2-3 mapy , więc miałem mocne dowody . Dostaniesz ub wczesniej , ale jesli się to powtorzy wtedy pamiętaj ,że ostrzegałem i ban będzie o wiele dłuższy . Twoje zachowanie na serwerze jest naganne przez co możesz dostać perm mute w przyszłości . Moją radą jest praca nad słowami . Powodzenia @edit temat do zamknięcia Edytowane 17 Grudnia 2020 przez iTomeczeQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klakier Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Twój nick: Klakier cs-zone.pl Nick osoby na którą składasz skargę: iTomeczeQ Opis sytuacji: Dostałem bana za cwaniakowanie choć moim zdaniem nie cwaniakowałem bo na czacie ogólnym głosowym że bana nie może mi dać ponieważ nic nie zrobiłem co by było niezgodne z regulaminem a tomek napisał czy jestem pewny ja odpowiedziałem mu że tak i po chwili dał mi mut na 30 min była też taka akcja że zaprosiłem kolegę na serwer i pomogłem mu ustawić skini bo byliśmy razem na arencę a Tomek bez jakiegokolwiek ostrzeżenia dał nam kika bo przedużamy rudę to dobra żeby ta akcja powtórzyła się wcześniej ale taka owa nie wystąpiła. Data mut na 30min 12-05-20 21:28 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomec Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Zacznijmy od tego ze powinienes zrobić nowy temat . Po drugie kick był słuszny , mute tym bardziej . Proszę administracje o zamknięcie tematu i ogarnięcie graczy wyżej. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyna Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Zamykam do decyzji opiekuna @ ItachiUchiha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyna Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 (edytowane) Sprawa wyjaśniona w innym temacie do wszystkich skarg. Edytowane 18 Grudnia 2020 przez Szyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyna Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi