Skocz do zawartości

Skarga iTomeczeQ

AFZIG

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: AFZIG

Nick osoby na którą składasz skargę: iTomeczeQ

Opis sytuacji: Dostałem bana z powiedzenie ,, Wulgaryzmy kurwa". Zero ostrzeżenia od strony Tomeczka żebym się uspokoił i dostałem od razu bana na godzinę. A z zgodnie z regulaminem jest ,,nagminne używanie wulgaryzmów. Najpierw [Kick -> Ban 5min. -> a potem Ban 1h.]

SteamID oskarżonego: iTomeczeQ

Data i czas zdarzenia: 14:24

Dowód (ss/demko): Dzisiejsza akcja 17.12.2020

Skomentuję to tak . Słuchałem ciebie i reszty przez 2-3 mapy , więc miałem mocne dowody . Dostaniesz ub wczesniej , ale jesli się to powtorzy wtedy pamiętaj ,że ostrzegałem i ban będzie o wiele dłuższy . Twoje zachowanie na serwerze jest naganne przez co możesz dostać perm mute w przyszłości . Moją radą jest praca nad słowami . Powodzenia

@edit temat do zamknięcia 

Edytowane przez iTomeczeQ

Animated GIF

Twój nick: Klakier cs-zone.pl

Nick osoby na którą składasz skargę: iTomeczeQ

Opis sytuacji: Dostałem bana za cwaniakowanie choć moim zdaniem  nie cwaniakowałem bo na czacie ogólnym głosowym  że bana nie może mi dać ponieważ nic nie zrobiłem co by było niezgodne z regulaminem a tomek napisał czy jestem pewny ja  odpowiedziałem mu że tak i po chwili dał mi mut na 30 min była też taka akcja że zaprosiłem  kolegę na serwer i pomogłem mu ustawić skini bo byliśmy razem na arencę a Tomek bez jakiegokolwiek ostrzeżenia dał nam kika bo przedużamy rudę to dobra żeby ta akcja powtórzyła się wcześniej ale taka owa nie wystąpiła.

Data mut na 30min 12-05-20 21:28

• Haha! 1

Zacznijmy od tego ze powinienes zrobić nowy temat . Po drugie kick był słuszny , mute tym bardziej . 

Proszę administracje o zamknięcie tematu i ogarnięcie graczy wyżej.

• Haha! 3

Animated GIF

Sprawa wyjaśniona w innym temacie do wszystkich skarg.

Edytowane przez Szyna

monkey.gif.c8aaa053e8489eb90d794b1ffb937c7e.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...