lolo21 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Twój nick: lolo22 Nick osoby na którą składasz skargę: iTomeczeQ Opis sytuacji: Opis sytuacji: Dostałem bana z powiedzenie ,, Wulgaryzmy kurwa". Zero ostrzeżenia od strony Tomeczka żebym się uspokoił i dostałem od razu bana na godzinę. A z zgodnie z regulaminem jest ,,nagminne używanie wulgaryzmów. Najpierw [Kick -> Ban 5min. -> a potem Ban 1h.] SteamID oskarżonego: iTomeczeQ Data i czas zdarzenia: 12-17-20 14:09 Dowód (ss/demko): Dzisiejsza akcja 17.12.2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomec Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 (edytowane) Tak jak twoi koledzy z którymi robiliście patologie dostaleś bana . Mogę ci przypomnieć , że powinieneś już do nas nie zawitać za duplikacje kont . Twoje zachowanie nie zmieniło się od tamtego czasu . Ostatecznie ban zostaje , a w przyszłości licz się z perm mutem . Powodzenia @edit słuchałem waszych "rozmów" o ile da się to nazwać 2-3 mapy @edit temat do zamknięcia Edytowane 17 Grudnia 2020 przez iTomeczeQ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniiilive Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 pozwolę dopowiedzieć, iż multi-konto nie ma nic wspólnego z nieprzestrzeganiem przed admina taryfikatora. Lecz @ iTomeczeQma rację, że Twoje wypowiedzi są obfite w różne przekleństwa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyna Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Zamykam do decyzji opiekuna @ ItachiUchiha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ItachiUchiha Napisano 17 Grudnia 2020 Właściciel Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Temat można zamknąć wyjaśniłem już prywatnie wszystko . I ban był słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Bozydar Napisano 17 Grudnia 2020 Właściciel Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi