shigeru Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Nick: Mission Gandalf Nick admina banującego: iTomeczeQ CS-ZONE.PL Data: 18.12.2020 14:55 SteamID: STEAM_0:0:579153449 Serwer: Only mirage Opis: dostałem bana po clutch'u którego przegrałem. 1 z przeciwników wyskoczył z okienka z kuchni pobiegł na site obiłem go schował sie za ninja na bombsite B (byłem na edwardzie) lekko sie cofnąłem (tak żeby jak pickował z jego lewej strony żeby mnie nie widział) i przeniosłem celownik na prawą stronę mniej więcej w momencie w którym on wybiegł zabiłem go, chciałem zdefować pake ale teammate powiedział, że nie mam czasu więc zacząłem uciekać, bomba wybuchła i dostałem bana. Długość: permanentny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyna Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 @ iTomeczeQrozpisz sytuację i demko. 24h na wykonanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomec Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Po obejrzeniu stwierdzam , że gracz nie używa wspomagaczy . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyna Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi