maksiu Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 (edytowane) Nick z serwera: MaK$ Imię: Maks Wiek: 15 Steam ID: STEAM_0:0:467032942 Czas spędzony na serwerze (GT): 44,2h Doświadczenie: Raz byłem adminem na serwerze awp Znajomość komend admina : 4/10 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Jest mała aktywność adminów Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: od 3 do 6 Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] Tak Akceptacja regulaminu admina/serwera: Tak Kontakt: https://www.facebook.com/maks.kaniewski.7 : MaK$#1506 Konto Prime?: [ TAK / NIE ] tak Składka?: [TAK/NIE] Nie Edytowane 21 Grudnia 2020 przez maksiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 jestem na NIE -podanie -składka -sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniiilive Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 (edytowane) jestem na nie: - podanie- za mało informacji, nawet nie jesteśmy w stanie Ciebie ocenić czy byś się nadawał na to stanowisko bo napisałeś mało informacji. To że jest mała aktywność adminów to nie znaczy że akurat Ty możesz być na tym stanowisku Edytowane 21 Grudnia 2020 przez JAMI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Piszesz że możesz poświęcić od 3 do 6 godzin dziennie na serwerze a w tygodniu wszedłeś na serwer jednego dnia grając 61 min. - brak zdań o sobie - podanie - znajomość komend admina Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomec Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Jestem na NIE -podanie -sm -gt -składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HATEK Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Popracuj nad aktywnością, sm i żeby ładnie schludnie napisać podanie, na razie odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HATEK Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi