Skocz do zawartości

Opinie o Bożydarze

Szyna

Rekomendowane odpowiedzi

opiniolandia.png.87450bc39fb0838a7a3b73e31b5214ce.png

Witajcie drodzy użytkownicy!

Dziś na Celowniku  znalazł się  J. Administrator @ Bozydar. Jesteście ciekawi co sądzą o nim inni użytkownicy? Zapraszam wszystkich do czytania anonimowych odpowiedzi naszych forumowiczów.

1. Użytkownik

Cytat

Bardzo w porządku J.Administrator. Bardzo go lubię i można z nim o wszystkim pogadać ! Nie wiem co mogę napisać jeszcze o nim !  Potrzebujemy takich 5 na forum i by było zajebiście !

2. Użytkownik

Cytat

Witam
Pracowity i sumienny myślę, że się sprawdzi w roli J. administratora.

3. Użytkownik

Cytat

Spoko ziomek, zawsze wesoły, zawsze pogada, jedna z największyj stulej na forum, Właściciel Przedszkola, Najbardziej pracowita, zaangażowana i aktywna osoba na forum, bez niego to forum już by dawno upadło, łysy dzieciaczek 😜

4. Użytkownik

Cytat

Anonimowość czy nie anonimowość pewnie się domyśli chyba, że ma wiele takich "fanów/fanek" - jak ja :-: 
Zaczynając od początku to czasem miły i kochany chłopak a tak z grubej rury to tylko czeka, żeby foczkę jakąś nową
pod swe skrzydełka wziąć i to jest niczym desperacki list do króla zdrad, ale no cóż. Wyszło, jak wyszło czasem najpierw coś powie a jak skutki tych "pustych słów" docierają do niego to nagle zaczyna myśleć, wmawiając Ci, że to tylko "żart" choćby Cie wyzwał na poważnie to za chwilę stwierdzi, że to żart heheh (  śmieszne ), żeby tylko nie ponieść konsekwencji. Choćbyście wyznali mu miłość czy zauroczenie to was wyśmieje, koleżanki dobre tylko na 5 minut, na dłuższą metę nie ma bladego pojęcia o kimś z kim się zadawał, dlatego choopaki nie bierzcie się za tego narcyza :-: 

5. Użytkownik

Cytat

mały chłopak stara sie ale wysyła zdjecia stop na pv

6. Użytkownik

Cytat

krasnal z toporkiem

7. Użytkownik

Cytat

Według mnie, Bożydar robi to, co do niego należy, a nawet robi więcej. Zawsze robił więcej, mimo, że czasem odrzuca odpowiedzialność za pewne rzeczy. Rozumiem to doskonale, bo to przeważnie na niego wszystko spadało. Jeśli mi kazaliby cały czas coś robić, nawet więcej, wszystko bym miał ogarniać, to też bym się w końcu wkurwił.

8. Użytkownik

Cytat

Na poprzedniej sieci mnie denerwował, walił cringiem na kilometr. Teraz go nie znam. Nie pozdrawiam go , a ciebie pozdrawiam cieplutko ! 

9. Użytkownik

Cytat

Jest słaby w cska, ale coś tam strzela i ogólnie spoko kolo :D

10. Użytkownik

Cytat

Swoją pracę spełnia bardzo dobrze, ale inteligencją nie grzeszy. Mówiąc poważnie: nie mam zastrzeżeń

Warto podkreślić, że ŻADNA z powyższych wypowiedzi naszych forumowiczów NIE ZOSTAŁA edytowana.

Lepiej uważaj na słowa, bo możesz być następna/y!

• Kocham to! 4

monkey.gif.c8aaa053e8489eb90d794b1ffb937c7e.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...