Szyna Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Witajcie drodzy użytkownicy! Dziś na Celowniku znalazł się J. Administrator @ Bozydar. Jesteście ciekawi co sądzą o nim inni użytkownicy? Zapraszam wszystkich do czytania anonimowych odpowiedzi naszych forumowiczów. 1. Użytkownik Cytat Bardzo w porządku J.Administrator. Bardzo go lubię i można z nim o wszystkim pogadać ! Nie wiem co mogę napisać jeszcze o nim ! Potrzebujemy takich 5 na forum i by było zajebiście ! 2. Użytkownik Cytat Witam Pracowity i sumienny myślę, że się sprawdzi w roli J. administratora. 3. Użytkownik Cytat Spoko ziomek, zawsze wesoły, zawsze pogada, jedna z największyj stulej na forum, Właściciel Przedszkola, Najbardziej pracowita, zaangażowana i aktywna osoba na forum, bez niego to forum już by dawno upadło, łysy dzieciaczek 😜 4. Użytkownik Cytat Anonimowość czy nie anonimowość pewnie się domyśli chyba, że ma wiele takich "fanów/fanek" - jak ja :-: Zaczynając od początku to czasem miły i kochany chłopak a tak z grubej rury to tylko czeka, żeby foczkę jakąś nową pod swe skrzydełka wziąć i to jest niczym desperacki list do króla zdrad, ale no cóż. Wyszło, jak wyszło czasem najpierw coś powie a jak skutki tych "pustych słów" docierają do niego to nagle zaczyna myśleć, wmawiając Ci, że to tylko "żart" choćby Cie wyzwał na poważnie to za chwilę stwierdzi, że to żart heheh ( śmieszne ), żeby tylko nie ponieść konsekwencji. Choćbyście wyznali mu miłość czy zauroczenie to was wyśmieje, koleżanki dobre tylko na 5 minut, na dłuższą metę nie ma bladego pojęcia o kimś z kim się zadawał, dlatego choopaki nie bierzcie się za tego narcyza :-: 5. Użytkownik Cytat mały chłopak stara sie ale wysyła zdjecia stop na pv 6. Użytkownik Cytat krasnal z toporkiem 7. Użytkownik Cytat Według mnie, Bożydar robi to, co do niego należy, a nawet robi więcej. Zawsze robił więcej, mimo, że czasem odrzuca odpowiedzialność za pewne rzeczy. Rozumiem to doskonale, bo to przeważnie na niego wszystko spadało. Jeśli mi kazaliby cały czas coś robić, nawet więcej, wszystko bym miał ogarniać, to też bym się w końcu wkurwił. 8. Użytkownik Cytat Na poprzedniej sieci mnie denerwował, walił cringiem na kilometr. Teraz go nie znam. Nie pozdrawiam go , a ciebie pozdrawiam cieplutko ! 9. Użytkownik Cytat Jest słaby w cska, ale coś tam strzela i ogólnie spoko kolo 10. Użytkownik Cytat Swoją pracę spełnia bardzo dobrze, ale inteligencją nie grzeszy. Mówiąc poważnie: nie mam zastrzeżeń Warto podkreślić, że ŻADNA z powyższych wypowiedzi naszych forumowiczów NIE ZOSTAŁA edytowana. Lepiej uważaj na słowa, bo możesz być następna/y! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandziocha Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Mmmm ciekawe komu wysłał te stooopki 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyna Napisano 24 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi