Junior Administrator Dave Napisano 24 Sierpnia 2020 Junior Administrator Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2020 Jaką mieliście pasję 5 lat temu, a jaką macie teraz? Przykład: 5 lat temu: Grałem na gitarze z kapelą. Teraz: Ćwiczenia na siłowni, gra w piłkę nożną. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BlancioR Napisano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 5 lat temu: grałem w piłkę nożna i byłem w klubie Teraz: Aktualnie to siedzę przed komputerem i nic nie robię 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HromaK Napisano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 5 lat temu: grałem w cs 1.6 i CS:GO Teraz: gram w CS:GO 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BlancioR Napisano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 5lat temu sikałem w nocnik Teraz: sikam w pampersy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Napisano 1 Września 2020 Udostępnij Napisano 1 Września 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi